Könyvek a fa alá: rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album

Az elmúlt évtizedek rockzenéjét meghatározó három kiemelkedő rockzenészről, énekesről, Bonóról, Dave Grohlról és Chris Cornellről is életrajzi kötet jelent meg magyarul a napokban.

Könyvespolc: Rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album
Az Analog Balaton is játszik a Bonobo előtt az Arénában

Az Analog Balaton is játszik Bonobo előtt az Arénában

Bonobo november 29-én mutatja be Fragments című albumát a Papp László Budapest Sportarénában. Európai turnéjának előzenekara az elektronikát világzenével és ütőhangszerekkel ötvöző Poté lesz. Budapesten azonban az Analog Balaton is bemutatkozhat a downtempo világsztárja előtt.
 
Fotó: Bonobo

A Bonobo nem egy zenekar – koncert az Arénában!

Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja világkörüli turnéja keretében érkezik Budapestre, hogy november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában mutassa be érzelmileg eddigi legintenzívebb lemezét.
 
 
Cher nem hagyja magát

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
 
Fotó: Inhaler/FB

Bono fia zenekarával belogolt a brit lemezlista élvonalába

Ha azt hallod, Elijah Hewson, sok minden nem jut eszedbe róla, pedig ő az alma, amiről most kiderült, hogy nem esett messze a fájától: ő Bono fia, és Inhaler lenevezésű bandájával már az első albumuk a brit lemezlista élén debütált.
 
Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Egy év várakozási és titkolózási után a dal végre letölthető és elérhető minden digitális platformon.
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
 
Fotó: CTV News

60 dal, ami megmentette Bono életét

Május 10-én töltötte be 60. életévét a világ egyik leggazdagabb, legtehetségesebb és egyben legbőkezűbb rocksztárja, a U2-frontember Bono, aki gyorsan el is készített egy 60-as listát kedvenc dalaiból.
 
 Enya egykori családi zenekara Budapesttől is elbúcsúzik

Enya egykori családi zenekara Budapesttől is elbúcsúzik

A Clannad együttest (amely a klán, azaz család szóból származik) 1970-ben Moya, Ciarán és Pól Brennan testvérek, valamint nagybátyjaik, Noel és Pádraig Duggan alapították. A zenekarhoz rövid ideig Enya (Brennan) is csatlakozott, mielőtt rendkívül sikeres szólókarrierjét megkezdte.
 
So sorry – Elment Bono hangja, félbeszakadt a teltházas U2 koncert Berlinben

So sorry – Elment Bono hangja, félbeszakadt a teltházas U2 koncert Berlinben

Szoktál arról álmodni, hogy állsz a nagyközönség előtt és egy hang nem jön ki a torkodon? Nos, ez a rémálom most valóra vált: néhány szám elhangzása után kénytelen volt megszakítani berlini koncertjét a U2, mert Bonónak elment a hangja – olvastuk a ZOOM.hu-n.
 
Fotó: The Irish Times

Punkünnep törte meg Írország gyászát

Shane MacGowan, a legendás ír punk zenekar, a Pogues frontembere karácsonykor 60 éves lett. Hétfő este, aznap, amikor elvesztettünk egy ír zenészikont, egy csomó híresség és zenész gyűlt össze, hogy tisztelegjen egy másiknak.
 
Veled utazik a Bono a metrón – zajlik az élet a U2 háza táján

Veled utazik a Bono a metrón – zajlik az élet a U2 háza táján

Mozgalmas adventje van a zenekarnak: rendületlenül promózzák a december elsején megjelent Songs of Experience című új nagylemezüket, ami a Deezer lejátszási listáján máris a hét albuma lett.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek