A Bánk bánnal ünnepel a Margitszigeti Szabadtéri Színház

A Bánk bánnal ünnepel a Margitszigeti Szabadtéri Színház

A tavalyi bemutató után idén ismét a Margitsziget nagyszínpadán Erkel Ferenc három felvonásos remekműve, a Bánk bán.
 
Fotók: Czeglédi Mátyás

Na de mik ezek a galambszobrok városszerte?

Bárdi Dominik galambszobrai a Rekulturalizmus legutóbbi gerilla akciójaként kerültek a város különböző pontjaira.
 
 
Belogolt a Bánkitó Fesztivál

Belogolt a Bánkitó Fesztivál

Idén eggyel kisebb rendezvénnyel – de a megszokott hangulattal – készülnek, de ha a helyzet is megengedi, 2021. július 8-10. között megrendezik a ország legnagyobb kisfesztiválját.
 
Fotó Bánkitó Fesztivál Facebook

Idén nem tekerünk a tóra: elmarad a Bánkitó Fesztivál

Mára is jut egy fesztivál-törlős hír, csak hogy tartsuk a napi kényszerrutint. A magát független kulturális rendezvényként jellemző Bánkitó július elejére várta volna alteres vendégeit, de most ők is a kihagyás mellett döntöttek.
 
Fotó: Bánkitó Fesztivál

A Bánkitó Fesztivál válaszol a kérdéseitekre

Hetekkel ezelőtt ajánlottuk mindenki figyelmébe a Pohoda fesztivál kommunikációját, aztán a napokban megint, úgy tűnik, van, aki megfogadta a tanácsunkat... vagy ha nem a miénket, akkor is jó. A lényeg, hogy a Bánkitó Fesztivál is reagált a közönsége kérdéseire.
 
Örvényeshegy

Idén nem piknikezünk Örvényeshegyen – elmarad a fesztivál

Ahogy az várható volt, a májusi rendezvényeket is sorban törlik, szerencsésebb esetben elhalasztják őket. A fesztiválok esetében sajnos leginkább az első változat érvényes, így történt ez az Örvényeshegy Piknik setében is,
 
 
A fotó illusztráció ( forrás: New Straits Times)

Töröltek egy-egy koncertet az Akváriumban és a Bánkitó Fesztiválon

Lemondta nyári fellépését a Wolf Parade a Bánkitó Fesztiválon a koronavírus miatt. A kanadai indie rockot játszó együttes azzal indokolta döntését, hogy felelőtlenségnek érzik, ha esetleg hordozóként körbeviszik a betegséget turnéjuk egyes állomásain – írja a 24.hu.
 
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
Bánkitó Fesztivál

Folkrock, garázspunk és indie nagyágyú is érkezik az idei Bánkitó Fesztiválra

Hazánk "legnagyobb kisfesztiválja" 2020-ban is szeretettel és érdekes programokkal várja a festői szépségű Bánki-tóhoz érkező vendégeket július 8-12. között. Az idei fellépők közt minden bizonnyal a kanadai Wolf Parade visszatérése lesz az esemény csúcspontja, de lesznek még...
 
Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba...
 
Jótett helyébe Quimby ingyenjegyet várj!

Jótett helyébe Quimby ingyenjegyet várj!

A Quimby és a MagNet Bank közös akciójának köszönhetően most 15-15 önkéntes juthat tiszteletjegyhez a Quimby tagok összes zenekarát felvonultató Family Tugedör koncertekre március 29-30-án a Barba Negrában.
 
Ellopták Banksy graffitijét, amely a párizsi koncert áldozatainak állított emléket

Ellopták Banksy graffitijét, amely a Bataclan-áldozatoknak állított emléket

Ellopták a világhírű graffitiművész, Banksy egyik alkotását, amellyel a párizsi Bataclan koncertteremben 2015-ben elkövetett terrortámadás áldozatainak állított emléket.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek