Az elmúlt 25 év legjobb colorStar-dalai a Hajón

A colorStar története 1996-ban indult, még jóval a digitális korszak előtt, így a mostani jubileum arra is jó alkalom, hogy bővítsék online archívumukat és olyan, korábbi különlegességeket is megosszanak közönségükkel, mint a digitális formában is kiadott 1.999., vagy az online megjelent Another Day.

Az elmúlt 25 év legjobb colorStar-dalai a Hajón
Fotó: Márton Gábor

A 25 éves colorStar bekapcsolta az időgépet

Az idén negyedszázados születésnapját ünneplő zenekar 25 héten keresztül mutatja be az elmúlt évek eseményeit, 1999-hez érve pedig végre mindenkihez eljuthatnak annak a maxinak a felvételei, amelyek eddig csak a kőkemény colorStar-rajongók polcain voltak megtalálhatók.
 
Fotó: MONYO LAND

Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.
 
 
Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Az élő zene találkozása az elektronikával – Paradox Island fesztivál a dürerben

Az élő zene találkozása az elektronikával – Paradox Island fesztivál a dürerben

Ha szeretnéd körbetáncolni a párhuzamos univerzumokat, távoli galaxisokat, akkor a Dürer a rendelkezésedre áll november 8-án – mindhárom termével.
 
Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Péterfy Bori & Love Band, PASO- és ColorStar-koncert, lampionos felvonulás, hajóverseny, de számos hátborzongató program is várja a közönséget a Szentendrei Pestisűző Fesztiválon június 15-én és 16-án.
 
A hetedik az idő maga: új colorStar-lemez + lemezbemutató

A hetedik az idő maga: új colorStar-lemez + lemezbemutató

Itt a colorStar hetedik, Time Is The Drug című nagylemeze. A közel egy órás, kilenc dalt tartalmazó anyag első számú inspirációs forrásait a zenekar korai éveinek albumai, illetve az utóbbi idők fontos és meghatározó kulturális hatásai (sorozat, film és olvasmányélmények) adják....
 
 
Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Van abban valami – keressük a jó szót... – ... ööö... pikáns, hogy a Wellhello a zenefogyasztás tisztaságáért kampányol akkor, amikor feljelentéstől és pertől hangos a házuk tája. Hát, ez most így jött ki, de az ügy attól még legalább olyan fontos, meg aztán feltehetően...
 
Az LGT – Somló Tamással...

Két este az Akváriumban: ColorStar-koncert és Somló Cirqsz-emlékbuli

A héten kétszer voltunk az Akváriumban: csütörtökön mezei koncertlátogatóként a Kis Hallban, vasárnap pedig a Nagy Hall VIP karzatán jártunk.
 
Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

Május első hete felettébb pörgősnek ígérkezik a PeCSában, három olyan zenekar lép fel a megújult szabadtéri színpadon, akik pályafutásuk egy-egy állomását ünneplik meg a rajongóik társaságában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek