Fotó: Azahriah/FB

Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.
 
 Újra lesz Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

Újra lesz Nagy Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

A Nagy Karácsonyi Punkünnep ezúttal nem a Dürerben, hanem egy kisebb helyen, az óbudai Vörös/Kék Yuk-ban lesz majd, éppen ezért duplázzák a bulit, hogy mindenki beférjen: egy karácsony előtt, egy karácsony után.
 
 
Magyar kiadvány a brit blues slágerlistájának élén

Magyar kiadvány a brit blues slágerlistájának élén

A Roots Music Report brit blues slágerlistájának élére kúszott Dionne Bennett Magyarországon készült korongja, a Sugar Hip Ya Ya. Little G Weevil anyaga, a Live Acoustic Session a 7. az akusztikus blues albumok sorában.
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
Koncertek is lesznek hétfőn a Fiumei Úti Sírkertben

Koncertek is lesznek hétfőn a Fiumei Úti Sírkertben

Népzenei koncerteket is tartanak november 1-jén a Fiumei Úti Sírkertben. A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) meghosszabbított nyitvatartással és ingyenes parkolással várja az emlékezőket mindenszentek napján.
 
 A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

Október 22-én online koncerttel folytatódik Magyarország egyik legrangosabb gitáros eseménye, a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyhez idén verseny is társul.
 
 
Fotó: Bodnár Dávid

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből előkerülnek majd dalok, így rég nem játszott kedvencek is felcsendülnek majd a koncerten.
 
Hét év utána One Republic visszatér Budapestre

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.
 
Megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

És akkor megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

A RHCP-videó óta találgat mindenki, hogy akkor mi és hogyan, és főleg mikor: most megjött a válasz. A Live Nation bejelentette, hogy Budapest része annak a 13 európai városnak, ahol a Red Hot Chili Peppers 2022 nyarán koncertet ad világkörüli stadionturnéja keretében.
 
A Szigeten puszta kézzel tépte a gitárhúrokat – most a Müpában lép fel Patti Smith

A Szigeten puszta kézzel tépte a gitárhúrokat – most a Müpában lép fel Patti Smith

Talán vannak még, akik emlékeznek Patti Smith első magyarországi koncertjére (mi sajnos nem...): a punk keresztanyjának 23 évvel ezelőtti fellépése a Szigeten azzal zárult, hogy a hölgy puszta kézzel letépte a húrokat a gitárjáról, majd egy elegánsan hanyag mozdulattal a színpadon...
 
Válogatott zenéket szólaltat meg a Fonó fesztiválja

Válogatott zenéket szólaltat meg a Fonó fesztiválja

A Fonó Selection fesztivál két délelőttjén (csütörtökön és pénteken) szakmai beszélgetéseket tartanak, keddtől szombatig pedig remek koncertekkel – kisebb és nagyobb formációkkal egyaránt –, lemezbemutatókkal, táncházakkal, táncelőadásokkal és persze táncházzal várják a...
 
Egynapos fesztivállal zárul az idei Best of Balaton

Egynapos fesztivállal zárul az idei Best of Balaton

Az idei évben indított, a 11 fős ismert és közéleti emberekből álló kurátor csapat (képünkön) által javasolt, a Balaton legjobbjait bemutató 50 részes rövidfilm és a Best of Balaton idei összeállítás lezárását rendkívüli, egynapos fesztivállal, a Balaton Ünnepével zárják a...
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek