S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
Rogar Waters  filmet rendezett

Rogar Waters filmet rendezett

Roger Waters egyedülálló koncertfilmmel jelentkezett US+THEM címmel
 
 
A 112 segélyhívónak is van már dala

A 112 segélyhívónak is van már dala

Tandi Flora új dala – a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt programja részeként – a 112-es segélyhívót népszerűsíti.
 
 Purcelltől a punkig – Nagy-Britannia két hétre Budapestre költözik

Purcelltől a punkig – Nagy-Britannia két hétre Budapestre költözik

Pontosabban a Müpába: ha ősz, akkor Európai Hidak fesztivál, s ez még a vírus által ellehetetlenített időkben sincs másképpen: szeptember 15. és 28. között a brit kultúra elfoglalja az érzékszerveinket.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
 
Fotó: yahoo.com

Michael Jackson lánya kiadott egy kislemezt

Paris Jackson – saját bevallása szerint – 13 éves kora óta ír dalokat, a The Soundflowers formációt párjával, Gabriel Glenn-nel alkotják, első megmutatkozásuk ez az ötdalos lemez.
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...