A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.
 
Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

A Király utca 8-10-ből a Király utca 50-be átköltöző underground klubban júniusra elkészülnek a munkálatokkal. Ha a HELYZET engedi, akkor – kávézóként – ki is nyitnak, s a reményeink szerint normálisra hajazó szeptemberben pedig berobban a klubélet a többedik életét fogyasztó...
 
 
A fotó illusztráció (Thibault Trillet/Pexels)

Ezek a zenekarok jutottak most támogatáshoz

Az NKA Hangfoglaló programjának jóvoltából 22 induló előadó, két elektronikus zenei produkció és 101 könnyűzenei koncerthelyszín kapott támogatást.
 
Ötmillió forintot gyűjtöttek összea magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtöttek össze a magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtött össze tizenkét hazai élvonalbeli dj a zeneipar bevétel nélkül maradt háttéremberei számára. A pénzhez a Fábián Juli Alapítványon keresztül juthatnak hozzá a rászorulók.
 
Fotó: Lofti Begi/FB

12 dj jelentkezik be szombaton a gödöllői kastély udvaráról

Élvonalbeli dj-k játszanak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról jótékony céllal. Az esemény a tizenkét dj közösségi oldalán követhető, a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt.
 
Hivatalosan is kiszállt a zenekarból a Lamb Of God alapítója

Hivatalosan is kiszállt a zenekarból a Lamb Of God alapítója

Ha az elmúlt néhány évben láttad játszani élőben a Lamb of God-ot, feltűnhetett, hogy már jó ideje nem az alapító-dobos Chris Adler adja a ritmus... A zenekar azonban csak nemrégiben jelentette be hivatalosan, hogy a zenekar állandó dobosa most már az eddigi turnézenész, Art Cruz.
 
 
Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)
 
Gödöllő

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
 
Fotó: Youtube

Partiállatok, Metallica, késelés, gyilkosság, félbeszakadt koncert – ez történt a nagyvilágban

Tegnap elég erős napja volt a zenei bulvárnak, csak úgy záporoztak az események – ezekből válogattunk. Kezdjük a jóval, folytassuk a viccessel, és ezen a vonalon haladjunk a tragikus felé.
 
A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.
 
Fotó: Willie Adler/Insta

Az a szarkupac... – Valaki megpróbálta online eladni a Lamb Of God zenekartól ellopott gitárt

A zenekar gitárosa, Willie Adler az Instagramra posztolta, hogy ellopták “Warbird” nevű gitárját, és azt is, hogy úgy sejtik, egy dolgozó lehet a tolvaj.
 
Fotó: Ilargian Faus/Pexels

A kutyajósdától a sörfesztiválig

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek