Kálmándy Ferenc fotója Hobo FOO-s koncertjéről

Hobo Pilinszky verseket szaval és énekel

Földes László Hobo idézi meg Pilinszky verseit szerdán a budapesti Kertész Imre Intézetben a Pilinszky 100 rendezvénysorozatban.
 
Fotó: Hobo – Circus Hungaricus

Hobo, Roy és Ádám, LGT-tribute: bazi nagy szabadtéri bulival nyit a Fővárosi Nagycirkusz

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben. A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség
 
 
Fotó: Vörösmarty Színház

Kanapékoncertek- és zenés előadások: Hobó, Trabi, Boggie, Cseh Tamás, tigrisek

Bár a neve e-Színház, a platform egyre bővíti a zenei kínálatát, és a musical-ek mellett már koncertek is megtekinthetők online: van, amit élőben sugároznak, és akad, amit felvételről ajánlanak.
 
Fotó: Hobo/FB

Jövőre veletek ugyanott: Hobo nagykoncertje is elmarad idén

De nem vész el: Hobo 2020. december 28-ra, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett koncertje az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.
 
Mindegyik dalhoz külön illusztrációk készültek, a néhai zseniális Korcsmáros Pál által kitalált és megrajzolt Rejtő-képregények eredeti figurái jelennek meg a képeken.

Divatba jött a zenészeknél Rejtő Jenő

Nemrég a Budapest Bár közreműködésével mutatták be A tizennégy karátos autó című zenés produkciót,a közeli jövőben pedig megjelenik Hobo új, 14 dalt tartalmazó albuma, Rejtő dekameron címmel.
 
Hobo ma zárja a nyarat

Hobo holnap zárja a nyarat

Legalábbis Zsámbékon – de ahogy a 10 fokos hőmérséklet-csökkenést nézzük, akár mindenhol. Jó hír, hogy jön az indián nyár, nagy kérdés, hogy milyen kellemetlen meglepetéseket tartogat nekünk amúgy vírusügyileg.
 
 
Földes úr – vagy Hobo bácsi...?

Földes úr – vagy Hobo bácsi...?

Május elején a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr Egyesület és a Volt Egyszer Egy Beatkorszak blog közösen meghirdetett pályázatában a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évekből származó koncerttörténetek megírására...
 
Fonogram

Kovács Kati életműdíjat kapott, Hobo lenyomta Ákost – Fonogram 2020

Rendhagyó körülmények közt zajlott tegnap a 18. Fonogram-díjátadó műsor. A járvány miatt a gála helyett kis videókban jelentek meg a győztesek és mondtak köszönetet. Persze, csak hazai részről.
 
Hobo

Szülinapi buli a 75 éves Hoboval az Arénában

Földes László Hobo idén ünnepli 75. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán országos és erdélyi turnéra indul, amely 2020. március 20-án, a debreceni Lovardában kezdődik. A turné utolsó állomása 2020. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában lesz, ahol vendékkel,...
 
Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

A múlt héten az a hír járta be a sajtót, hogy elmarad Ganxsta Zolee dublini koncertje, mivel összesen 27 embert érdekelt a buli. Ma Deák Bill Gyulatudatta FB-bejegyzésben, hogy a november 16-ra tervezett pécsi "Bill és Hobo" koncert elmarad – a szervező lemondta, mivel nagyon kevés jegy...
 
Rövid filmek, hosszú koncertek: Hobo-dupla, Harcsa Veronika, Midnight Buzz

Rövid filmek, hosszú koncertek: Hobo-dupla, Harcsa Veronika, Midnight Buzz

A rövidfilmek és a játékfilmek mellett különleges koncertekkel várja közönségét Románia legrégibb filmes seregszemléje, amely november 6-a és 10-e között zajlik a marosvásárhelyi Kultúrpalotában.
 
Fotó: Zamat Fesztivál

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek