Kiloccsant a víz a kádból – nyilvános törölközőcsatát vívnak egymással az ITI egykori tagjai

2021 nyarán jött a hír, hogy elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál. Akkor úgy fogalmaztak, "felfüggesztik" együttműködésüket, tehát volt még némi remény a reunionra – a mostani események után erre nem fogadnánk nagy összeggel. Kisebbel sem.

A nyilvánosság előtt kardoznak egymással az ITI egykori tagjai
Fotó: AlteRába

Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.
 
 Ezen a nyáron elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Hogyan vágunk így lyukat a kádba? – kérdezi több kommentelő is a poszt alatt, amelyben a zenekar bejelentette, hogy felfüggeszti működését.
 
 
Jók a fények, igaz? Gondolj most arra, aki beállította őket... (ITI FB)

Az Intim Torna Illegál is beszállt a zeneipari háttérmunkások megmentésébe

A #savethebackstage kampány a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. A kampány első felvonásában a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet támogatni. Most itt a...
 
Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel/FB

Ezt a menetet vitte a vírus: feladja Ganxsta Zoli és az ITI is

A legvégsőkig kitartottunk... – általában így kezdődnek ezek a közlemények, és a közönség tudja is, hogy ez nem kamu: tényleg így volt, tanúsíthatják. Aztán jön a nagy DE.
 
Fotó: ITI/FB

Kiszáll az Intim Torna Illegálból a basszeros

Nagyon furcsa helyzeteket hozott eddig a pandémia. Azon kívül, hogy éhezők viadalává változtatta a szakmákat, köztük a zeneit is, az egyéni sorsok is fordulatot hoztak: van, aki lelépett, van, aki elveszett – reméljük, csak átmenetileg –, s akad, aki megtalálta magát – másban.
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
ITI itt, ITI ott, ITI mindenütt: indul a jubileumi turné

ITI itt, ITI ott, ITI mindenütt: indul a jubileumi turné

2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi az évtizedes együttlét és barátság legszebb pillanatait. A szülinapi koncert és zsúr az Akvárium Nagyhalljában kerül megrendezésre 2020. február 14-én, melyet országos turné követ, így a budapesti...
 
 Itt az Intim Torna Illegál hagyományos karácsonyi dala!

Itt az Intim Torna Illegál hagyományos karácsony előtti dala!

Szinte már hagyomány, hogy karácsony előtt új dallal jelentkezik az Intim Torna Illegál. Idén sincs ez másképp: itt a Csillagtengeren című dal, ami most viszont másképp történt, mint eddig: a zenekar történetében először animációs videóklipet készítettek hozzá.
 
VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó 2019

Négy nap zene, és színház a váci Duna-parton - VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-parton 2019 július 4-7. között, ahol az idén Csehországból, Lengyelországból, és Szlovákiából és érkeznek társulatok. A zenei frontot pedig többek közt a Vad Fruttik, a Follow The...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek