BFZ: ingyenes szezonnyitó koncertre a Tabánban

BFZ: ingyenes szezonnyitó koncert a Tabánban

A Tabánban tartja meg idei szabadtéri koncertjét augusztus 25-én 19 órakor a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

Budapestet mutatja be a a 11. Road Movie film, amelynek az Ivan & The Parazol Mást vártam című száma adja a zenei alapot.
 
 
A fotó illusztráció

Szent Iván-éj az Állatkertben

Június 25-én, a Szent Iván-éjhez kapcsolódó programokkal, többek között zenével, tánccal, fényfestéssel, táncműsorral és tűzzsonglőr bemutatóval várják a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
 
Ingyenes koncertet ad a koronavírus áldozatai emlékére a Budapesti Fesztiválzenekar

Ingyenes koncerttel emlékezik a koronavírus áldozataira a Budapesti Fesztiválzenekar

A lezárás utáni első nyilvános koncertjén a koronavírus-járványban elhunytakra emlékezik a Budapesti Fesztiválzenekar: a május 26-i ingyenes hangversenyre az áldozatok szeretteit várják.
 
Fischer Iván mindent IS megérdemel születésnapjára

Fischer Iván mindent IS megérdemel a 70. születésnapjára

Január 20-án ünnepli hetvenedik születésnapját Fischer Iván. A jeles alkalomból a Budapesti Fesztiválzenekar az amszterdami Concertgebouworkest és a Konzerthausorchester Berlin együttesekkel közös, az interneten közvetített koncert-összeállítással készül, amelyben Fischer Iván által...
 
Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
 
Fotó: The Games Room Company

Karácsonyi kívánságműsor

Az Óbudai Danubia Zenekar december 16-i karácsonyi Müpa Home-kívánságműsorában a nézők is beleszólhatnak, hogy az előre megadott darabok közül melyek csendüljenek fel.
 
Biztonságos Koncertek: leteszteli koronavírusra a közönségét a BFZ

Biztonságos Koncertek: leteszteli koronavírusra a közönségét a BFZ

A Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyére érkezőket antigén gyorstesztekkel tesztelik majd, de folyamatosan dolgoznak azon, hogy egy ennél is gyorsabb, olcsóbb és hatékonyabb módszert alkalmazhassanak a jövőben. A részletekről a közönség tagjai hírlevélben és a zenekar honlapján...
 
Voltál már koncerten maszkban?

Voltál már koncerten maszkban? Milyen volt?

Fischer Iván, A BFZ vezetője – abból a mozarti elvből kiindulva, hogy a szükségből erényt kell kovácsolni – egy újfajta, akusztikajavító maszkot talált fel, amivel az elképzelések szerint a zenekar hangzása teltebben és szebben érvényesül majd.
 
A fotóból arra következtetünk: jól!!

Vajon hogyan rappelnek a Nemzeti Filharmonikusok?

Aki kíváncsi a válaszra, az megtudhatja szeptember 4-i a Pesti Vigadóban.
 
Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira

Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira – ELMARAD!

A nyárvége legszimpatikusabb fesztiválja lett volna – nem mintha tolonganának a jelöltek, de akkor is. A szervezők közlése szerint "a járványügyi helyzet fokozódása és az ennek okán kialakult bizonytalanság miatt úgy döntöttek, hogy az idei nyárzáró rendezvényüket jövőre és...
 
Egy nem hagyományos színészkoncert

Egy nem hagyományos színészkoncert

A Zsámbéki Nyári Színház előadása az örökzöldek és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek