Fiúk

Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Volt már Azok a fiúk, Pál utcai fiúk, Szigeti Fiúk, Szomori fiúk – a nemes egyszerűséggel csak "Fiúk" névre hallgató zenekarnak megjelent a debütáló EP-je "Mivanveletek" címmel. Július 10-én a Dürerben élőben is meghallgatható a csapat.
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
 
Fotó: David Dibert (Pexels)

Ezer mécsest gyújtanak Szentendrén a Duna-parton

Régi hagyomány újjáélesztésével emlékezik meg Szent Iván napjáról Szentendre dalmát közössége július 27-én.
 
Fiúk

Katica és a Fiúk

A Rossz versek című film színésznője, Nagy Katica szerepel a nemrég alakult Fiúk zenekar új klipjében, ami a rövidesen érkező Mivanveletek című EP felvezetője is egyben.
 
Völgyhétvégék

Hétvégék a Völgyben: megvannak a dátumok!

Bár hagyományos formájában a Művészetek Völgyét idén nem rendezik meg, a szervezők ígéretéhez híven ősszel jönnek a Völgyhétvégék, koncertekkel, túrákkal, népművészettel – és a megszokott hangulattal.
 
Mentőápolóként dolgozik a Belga egykori menedzsere

Mentőápolóként dolgozik a Belga és egy sor másik zenekar egykori menedzsere

A Bors készített beszélgetést Kathy Zsolttal, aki a Belga, a Magashegyi Underground, Petruska, a Compact Disco, a Pluto és például az Ivan & the Parazol menedzsereként is dolgozott már, de színészként is sokan ismerik. Jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház mentőápolója.
 
 
Hollandokkal érkezik Újpestre az Ivan & The Parazol

Hollandokkal érkezik Újpestre az Ivan & The Parazol

Ivánék 2020. március 11-én az UP-ban adnak koncertet, amelyen két vendégük is lesz: a The Grand East és a DeWolff egyenest Hollandiából érkezik az Újpesti Rendezvénytér színpadára.
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Fotó: Éder Krisztián

A gitáros esküvőjére készült az Ivan & The Parazol új dala

Az Ivan & The Parazol Néha kevés, néha több című száma a zenekar gitárosának, Balla Máténak az esküvőjére készült, ő azonban úgy döntött, legyen inkább mindenkié...
 
Fotó: DJ STEVE DUB/FB

A The Chemical Brothers friss Grammy-díjas producere Budapestre jön

Március 2-3. között a Budapest Music Centerben rendezik meg a dalszerzők nagy találkozását, a DEX Songwriting Expo-t.
 
Egy maraton, amelyen egy szál futó sem lesz, nemhogy Eliud Kipchoge

Ezen a maratonon egy szál futó sem lesz, nemhogy Eliud Kipchoge

Bár a 21. században már 2 órán belül is le lehet futni egy maratoni távot, a szervezők kényelmesebbre veszik a tempót: az igazi fanatikusok 11 órán át hallgathatják Beethoven műveit. Az esemény részletes programja már elérhető, a koncertekre jegyet október 30-tól vásárolhat a...
 
Fotó: Pinterest

A Sziget aranyhala várja a kívánságaitokat

Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már mi is bemutattuk a FB-on a Sziget 2019-es aftermovie-ját is. Állítólag jövőre nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek