Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör.
 
Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibiveol a Parkban

Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibivel a Parkban

Másfél év, covid miatt befagyasztott idő, 120 km Győrből, egy órát késő vonatút – végre ott voltunk a Budapest Parkban, a Budapest Bár 1000. koncertjén. (Ezer egyéjszakás kaland?)
 
 
Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Májusban még azt írtuk, ezen a nyáron nélkülöznünk kell a zene színpadairól a Quimby frontemberét és a BB oszlopos tagját, később is csak olyan hír jött, hogy a zenésztársai találkozhattak vele. Tegnap azonban két szám erejéig is csatlakozott a Budapest Bár társulatához a...
 
Frissen oltott robotok a Városmajorban – Erik Sumo Band

Frissen oltott robotok a Városmajorban – Erik Sumo Band

Tövisházi Ambrus és zenekara, az Erik Sumo Band feléledt vakcinázatlan állapotából, és beleállt a fesztiválszezonba.
 
Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
 
Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
Fotó: Quimby FB

Február végén érkezik a Quimby Plusz-Mínusz Koncertfilmje

A Quimbyt is alaposan megtépázta a covid, s nekik még az is nehezítette ezt a sosem tapasztalt nehézségű pályát, hogy Kiss Tibi rehabra vonult. Utolsó próbalehetőségeikkel – hiszen fel kellett adniuk a próbatermüket is – összeraktak egy koncertet, amelyben nem csak zenélnek, meg is...
 
A KISS basszerosa szerint a streaming megölte a rockszakmát

A KISS basszerosa szerint a streaming megölte a rockot

Mint ahogy a videó is kinyírta a rádió sztárjait... A KISS társalapítója és basszusgitárosa, Gene Simmons egy New York-i rádiócsatornának adott interjút, ott hangzott el a sommás kijelentés.
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
A fotó illusztráció (1978.)

Rocktörténeti jelentőségű Beatrice-koncertanyag jelent meg vinylen

A negyvenéves felvétel most először látott napvilágot teljes egészében. A felvételt a nyolcvanas évek második felében gyenge minőségű kalózkazettákon terjesztették, de az sem volt pontos leképezése annak, ami a Kisstadionban elhangzott.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek