Megáll az idő a Turbinában – közös koncertet ad a Balaton és a Belmondo

A Víg Mihály alapította Balaton és Czutor Zoltán Belmondo nevű zenekara a VIII. kerületi Turbina Kulturális Központban 2023. november 10-én, pénteken lép színpadra. Az eseményen a Balaton egykori énekese, Méry Péter író is szerephez jut.

Közös koncertet ad a Balaton és a Belmondo a Turbinában
Családiasan ünnepli 40. évfordulóját a NYERS

Családias minifesztivállal ünnepli 40. évfordulóját a NYERS

A december harmincadikai bulin a klasszikus Nyers-felállást megelőzi egy speciális Belmondo koncert, ahol kizárólag azok a számok hangzanak el, amelyek a Nyers legutolsó, feloszlás előtti szakaszában készültek, és fellép a 2022-es Sziget Fesztivált megjárt Street Sixteen is, amelyben...
 
Czutor Zoli a négyzeten – Belmondo és Nyers az Akváriumban

Czutor Zoli a négyzeten – Belmondo és Nyers az Akváriumban

A hosszú hétvége elég jó programokat kínál országszerte, s a fővárosban sem kell céltalanul lődörögni. Szombaton például különleges koncertre kerül sor a közel 700 főt befogadó Akvárium KisHallban, ahol Czutor Zoltán zenekarai, barátai köré szerveződik minden.
 
 
Fotó: Deák Bill Gyula/FB

Hobo után Deák Bill Gyula is lemondta az összes fellépését

A blues királya úgy döntött, ismét bezárkóznak a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre is megrémisztette őket – írja a bulvárlap.
 
The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

The Weeknd törölte az egész 2022-es turnéját – legalábbis a meghirdetett formájában. A 104 állomásból álló körút november 4-én ért volna Budapestre.
 
Morricone és belmondo (Fotó: myspace.com)

Jean-Paul Belmondo ajánlja az Ennio Morricone életéről készült magyar könyvet

A Maestro – egyszerűen csak így hívták a szakmában Ennio Morriconét, akit hazájában nemcsak Olaszország büszkeségeként, de az évszázad zeneszerzőjeként is emlegetnek – Király Levente könyve is ezt a címet kapta.
 
Rajtunk már csak a sámánok segíthetnek?

Rajtunk már csak a sámánok segíthetnek?

Új lemezzel jelentkezett a Shaman post-folk zenekar, a Guruzsmás. Nyáron az ismert kedvezőtlen körülmények miatt a zenekar felfüggesztette tevékenységét, most azonban kicsit átalakulva és kibővülve, tervekkel és ötletekkel felvértezve újra munkához látnak.
 
 
A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

A reality show után is van élet: újragondolt klippel jelentkezett Czutor Zoli zenekara

Idén ünnepli 15. évfordulóját a Belmondo – a szülinapra egy egészen különleges videóklipet készítettek. Czutor Zoli és zenekara lerántották a gúnyát a legeslegelső klipjükről, és ráhúzták a Hülyegyerekek című nagylemez egyik új dalára.
 
Fotó: Kránicz Richárd

Az általában jó kedvű zenekar most nincs túl rózsás hangulatban

A jelenlegi helyzetben az izoláltság és a hangulatingadozások közepette az alapvetően pozitív hangvételű zenekar egy tőlük szokatlan irányt vett új dalával: a világvégét idézik meg, bár a címéből – Senorita – akár másra is számíthatna az ember...
 
A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A Facebookon kering a történet, amelyet a LavaLava osztott meg a nagyközönséggel. Az alapja az, hogy tegnap az A38-on az ő szervezésükben fellépett volna Kenny Larkin. Hogy miért nem lép fel, mindannyian tudjuk.
 
 Photo by Maria Tyutina from Pexels

A március eddig – a Billboard listája a törölt turnékról, koncertekről

A Billboard összeállított egy listát, amely a nagyobb /törölt/halasztott fesztiválokat, koncerteket, turnékat gyűjtötte össze, a bejelentések dátuma alapján.
 
A jelenlegi állás szerint ezek a koncertek maradnak el

A jelenlegi állás szerint ezek a koncertek maradnak el

A koronavírus terjedése miatt nehéz döntéseket kellett mostanában meghozniuk a zenészeknek és menedzsmentjüknek. Sokan elővigyázatosságból, rajongóik egészségének megvédése érdekében, míg mások – ők vannak a többen – helyi rendeletek miatt mondták le koncertjüket.
 
Ha a Dürerbe vagy az A38-ra volt jegyed...

Ha a Dürerbe, az Akváriumba vagy az A38-ra volt jegyed...

A Dürer Kert március 31-ig tervezett koncertjei elmaradnak, vagy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. Az A38 március 14-ig jelölte az elhalasztott koncerteket, utána mi sem tudjuk, mi van. Az Akváriumban mindent lemondtak, de a bisztró és a terasz üzemel.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek