Az együttes neve: Szörényi Levente

Bocsánatot kérünk az E-színháztól, de ezt nem hagyhattuk ki :) Bizonyára fix adatlappal dolgoznak, ahol az együttes neve rubrikát kell csak kitölteni. De amúgy majdnem... Az esten konkrétan a Miskolci Illés Emlékzenekar zenélt.

Az együttes neve: Szörényi Levente
Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Elnyerte a CinÉast fesztivál ifjú tehetségeket méltató Young Talents díját a borsodi dadogó rapper drámája, a Larry című magyar film.
 
Csillogó fekete lemezeken – Rock and Roll Szabadegyetem a Zene Házában

Csillogó fekete lemezeken – Rock and Roll Szabadegyetem a Zene Házában

Az MZH Multimédiás Könyvtár és Klubban 2022-ben havi rendszerességgel indult állandó program, Rock and Roll Szabadegyetem címmel, ahol a nemzetközi poptörténet legfontosabb folyamatait és előadóit mutatja be Jávorszky Béla Szilárd – a kezdetektől az ötvenes évek alkonyáig.
 
 
A38 ünnepi találkozó/fotó: Gündüz Attila

Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális platformot az A38-nak

Tizennyolc éves működése során az A38 Hajón közel 3500 koncertfelvétel készült, ezt az őrületes mennyiségű anyagot a lehető legjobb eszközökkel rögzítette a stáb. A rögzítés, archiválás és közzététel folyamata szorosan kötődik a Menyhárt Jenő által megálmodott platform...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
A Hajógyári-szigethez úsztatnák az A38-at

A Hajógyári-szigethez úsztatnák az A38-at

A Telex egy kiszivárgott levélből úgy értesült, hogy Orbán Viktor elfogadta Demeter Szilárd ötéves könnyűzenei tervét, amely hatalmas változást hoz a Petőfi TV és Rádió, az A38 klub, a magyar könnyűzene – és a főváros életében is.
 
Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
 Photo by David Yu from Pexels

Az előadók 80 százaléka eddig sem koncertezett 500 fősnél nagyobb közönség előtt

Ezt Demeter Szilárd mondta a RTL-en, amiből a HVG idézet, s amiből meg mi idézünk.
 
Szilárd

Szilárd – Amikor felvették a dalt, még nem sejtették...

A Quimbyből is ismert Szilárd tavaly tért vissza szólóprodukciójával a színpadokra Galambos Dorina és Kiss Flóra társaságában, de gyakori vendégük Schoblocher Barbi is. A Mondd vagy súgd című dal a szeptember 18-án érkező, Ego tréning című EP-n kap helyet, de a formáció őszig...
 
Önálló életet él Varga Miklós Európája

Önálló életet él Varga Miklós Európája

Először a Nagy Szilárd-Ragány Misa duó gondolta újra, szerintünk elég csasztuskás, maga a szöveg kissé eklektikusnak tűnik és a prozódia is sántít helyenként, de valami miatt ti szeretitek.
 
 Az első globális női popszupersztár: Madonna

Az első globális női popszupersztár: Madonna

Volt némi lelkifurdalásunk, hogy csak rossz híreket közöltünk róla meg a pályája végét emlegettük a sorra lemondott koncertek kapcsán, reméljük, szépíthetünk egyet a következő programajánlóval.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek