A fotó illusztráció (Aleksandr Neplokhov/Pexels)

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
 
Fotó: cottonbro (Pexels)

Zenészek B-terve: a Kannibálok cédét, Gergely Róbert lángos szállít házhoz

Olyan könnyű odavetni a zeneipar képviselőinek, hogy miért nem csinál valami mást, tanuljon más szakmát... Ettől függetlenül a tartalékok fogynak, és a zenészek, előadóművészek igyekeznek talpon maradni valahogy. Akárhogy.
 
 
Fotó: Raktárkoncertek/Instagram

Ahogy a Quimby, az AWS is a frontembere nélkül állt fel a raktárkoncerten

Júliusban írtuk meg, hogy Siklósi Örs sajnos lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, szeptemberben pedig arról számoltunk be, hogy Kiss Tibi nélkül lépett fel a Quimby a raktárkoncert felvételén.
 
Biztonságos Koncertek: leteszteli koronavírusra a közönségét a BFZ

Biztonságos Koncertek: leteszteli koronavírusra a közönségét a BFZ

A Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyére érkezőket antigén gyorstesztekkel tesztelik majd, de folyamatosan dolgoznak azon, hogy egy ennél is gyorsabb, olcsóbb és hatékonyabb módszert alkalmazhassanak a jövőben. A részletekről a közönség tagjai hírlevélben és a zenekar honlapján...
 
Fotó: YT

Két hónap után elárulták, hány zenekar adott-adhat koncertet a raktárban

Mindösszesen mintegy háromszáz előadó léphet fel a Raktárkoncert elnevezésű projekt színpadára.
 
Fotó: Barba Negra/FB

November 13-ig lemondja a koncertjeit a Barba Negra

A koncerthelyszín a zenekarokkal egyeztetve döntött úgy, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet – és a próféta beszéljen belőlük, hogy nov. 13-tól nem lesz az –, nem teszik ki sem a közönséget, sem a zenekarokat, sem az előadókat a kétségeknek.
 
 
A város legnagyobb világzenei fesztiválja (is) kicsit más lesz idén, mint tavaly.

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi...
 
Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.
 
Fotó: Raktárkoncert/FB

Ezeket a raktárkoncerteket vették fel eddig

Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; mindenki a saját foteljéből nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
 
Lovasi András szétosztja a raktárkoncertes gázsiját

Pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára

A zenész szerint több értelme lett volna nagy hangstúdiókban kis közönség előtt megcsinálni a raktárkoncerteket. A felvételek mennek – ha ez van, akkor ezzel kell élni, meg is teszi, csak egy kicsit másképpen. egymillió forintos keretösszeggel egy pályázatot írt ki – bárki...
 
Fotó: Konyha zenekar

Felfüggeszti a koncertezést a Konyha zenekar

Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat, döntésüket az elmúlt hetek koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeivel indokolták.
 
Fotó: Klein Judit

Voices of Budapest: minikoncertek városszerte

Voices of Budapest címmel új zenei eseménysorozat indul a főváros közterein, az ősz első öt szombatján október 3-ig különböző helyszíneken tartanak ingyenes fellépéseket.
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek