Koronavírusban meghalt a La Bamba előadója, Trini Lopez

Koronavírusban meghalt a zenészlegenda, Trini Lopez

Koronavírus okozta tüdőbetegségben egy kaliforniai kórházban elhunyt kedden Trini Lopez amerikai énekes és gitáros, a latin rock and roll sztárja, olyan hatvanas évekbeli kultikus slágerek előadója, mint a Lemon Tree, a La Bamba és az If I Had a Hammer. 83 esztendős volt, éppen most...
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
 
Fotó: Pécsibölcsész FB

A Belügyminisztérium engedélyezi a gólyatáborok megtartását

„A jogszabály nem tartalmaz korlátozásokat táborok megtartására vonatkozóan” – ezt a Belügyminisztérium válaszolta az ATV Híradójának arra a kérdésére, hogy milyen formában szervezhetnek az egyetemek gólyatáborokat, és hogy milyen szabályok vonatkoznak az intézményekre.
 
Fotó: Apostol/FB

Nehéz az Arénától búcsút venni – Nem lesz idén Apostol-koncert

Tízezer ember vásárolt jegyet az augusztus végi arénás nagykoncertre – nekik át kell állítani az ébresztőt 2021. március 7-re.
 
Ne ülteti le a közönségét a Republic

Nem ülteti le a közönségét a Republic

Nagy vihart kavart, hogy augusztus végén megtartják az Arénában az Apostol koncertjét – az ültetett + helyre szóló jegyes koncertek megtarthatók 500 fő felett is. Kérdés volt, hogy másnap a Republic megtartja-e a koncertjét hasonló módon, vagy ragaszkodnak a popkoncertszerű, igazi,...
 
Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

A szervező Broadway Jegyiroda a Facebookon tette közzé, hogy a 2020. augusztus 28-án az Arénában esedékes nagykoncert nem marad el.
 
 
Fotó: Madonna/FB

Madonnának törölnie kellett a posztját

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
Fotó: FOO

Lovasi Andrásnak van egy építő javaslata

És nem félt megosztani a Facebookon. Szerinte pont, hogy kellenek a fesztiválok, és azt is megmagyarázza, miért.
 
 Photo by Hendrik B from Pexels

Csak hang legyen és fény: papírhoz kötik rövidesen a hangosítók foglalkoztatását

A hang-, a fény- és a látványtechnikusok munkaerőpiacának itthoni helyzetét méri fel egy komplex kutatás keretében a Szent György Nonprofit Kft. és a Hangszeresek Országos Szövetsége. Többek között annak kívánnak utánajárni, hogy a szektor foglalkoztatása hogyan zajlik, kik, milyen...
 
Fotó: Anna

Tömegével váltottak karriert az emberek a COVID-19 miatt – Pásztor Anna és Tóth Vera is!

Azt eddig is sejthettük, hogy a járványidőszak sokak megélhetését megnehezítette, esetleg teljesen el is lehetetlenítette. Az mégis meglepetésként érinthet bennünket, hogy még a negyvenesek közt is rengetegen döntöttek a szakmaváltás mellett – derül ki a joszaki.hu felméréséből.
 
Fotó: Barba Negra

Barba Negra: Ez nem játék – egy rossz döntés teljes összeomlást okozhat

Nekünk is vannak kedvenc helyeink, hisz emberből vagyunk, bár néha úgy érezzük, hogy magunk is mutálódunk a vírussal... S vannak kedvenc helyeink, ismét: azok, akikkel mindig le tudunk ülni beszélgetni arról, ami éppen van, és azért éppen velük, mert legalább annyira érdekli őket a...
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek