Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

A mi hibánk: nem olvasunk rendszeresen bulvárt, mondjuk, rákereshettünk volna, de a lényeg a lényeg: pár nappal ezelőtt közölte a Blikk, hogy a Duna másik oldalán, a parton eldobva találta meg egy hölgy a szobrocskát.

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra
A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

Az Eagles együttes kéziratainak illetéktelen birtoklása és kereskedelme miatt indult kedden bírósági tárgyalás New Yorkban.
 
Ha te vitted el Török Ádám miniszobrát, kérünk szépen: vidd vissza!

Ha te vitted el Török Ádám miniszobrát, kérünk szépen: vidd vissza!

Ellopták a Duna-partról Török Ádám miniszobrát – számolt be a Blikk nyomán több lap is. Ámmer Gergő alkotását a zenész születésnapján, január 12-én avatták fel. Tehát mindössze egy hónapja állt (feküdt) a helyén.
 
 
Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

A Blikk információja szerint az Omega Kossuth-díjas gitárosa, Molnár György – Elefánt – beszerezte azokat az okmányokat amelyek bizonyítják, hogy a szóban forgó, ellopott dal az ő és a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János szerzeménye.
 
Nem biztos, hogy ezen a fotón éppen a Montagnana van a kezében...

Most egy 160 milliós hegedűt keresünk, ami ráadásul Lajkó Félixé

Valami van a levegőben, mert sorra tűnnek el a drágábbnál drágább hegedűk, ráadásul olyan körülmények között, amelyek nem feltétlenül a gazdájuk gondosságát példázza.
 
Fotó: Port.hu

A Marvel tényleg ellopta egy magyar filmsorozat zenéjét?

Kriskó Zoltán magyar rendező szerint csaknem három évtizeden át használták engedély nélkül az X-Men animációs sorozathoz a Linda című magyar – bűnügyi – sorozat főcímdalát – közölte sajtóértesülésekre hivatkozva a Blikk.
 
Fotó: vienna.at (2018)

Novarock-fesztiválbelépőket loptak magyarok – lebuktak

A 24.hu tudósított arról, hogy kedden Ausztriában feltételes szabadságvesztésre ítéltek három magyart, akik 70 ezer euró (körülbelül 22,7 millió forint) értékben fesztiválbelépőket loptak.
 
 
Ellopta a rajongó a Panic! At The Disco egyik díját

Ellopta egy rajongó a Panic! At The Disco relikviáját

Aztán egy bocsánatkérő levél társaságában visszajuttatta “Az Év Daláért” járó APMA (Alternative Press Music Awards) díjat jogos tulajdonosának.
 
Kétmillányi ékszert lovasítottak meg a Despacito énekesétől – a hír, amelyben semmi sem stimmel

Kétmillányi ékszert lovasítottak meg a Despacito énekesétől – a hír, amelyben semmi sem stimmel

Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából egy tolvaj, a Puerto Ricó-i énekes dalszerző hasonmásának adva ki magát – adta hírül a BBC honlapja, s mivel a hírt az MTI reptette szét, mindenhol ugyanaz a hülyeség olvasható.
 
Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó

Amerikában csak az Omegát ismerik?

Legalábbis rendre ott nyúlnak le tőlük nótákat... Az előző esetről mi is beszámoltunk, e mostaniról a Bors cikkéből értesültünk.
 
Fotó: Laár András/ FB

Megszólalt Laár András, kalamajkának nevezte az ártatlan férfi meghurcolását

Pillanatok alatt bejárta a közösségi üzenőfalát, majd a médiát is az a poszt, amely elmeséli egy segítő szándákú mentős kálváriáját. Aki kimaradt belőle, a cikkünk végén elolvashatja.
 
Különös fordulatot vett a Laár Andrástól ellopott erősítő ügye

Különös fordulatot vett a Laár Andrástól ellopott erősítő ügye

A Facebook oldalunkon is megosztottuk Laár András felhívását, miszerint ellopták a kocsijából az erősítőjét. Máskor is megtettük már, hogy továbbítottuk olvasóink felé a zenészek kétségbeesett kérését, elveszett már hegedű vonaton és Maszkura is kereste a tangóharmonikáját.
 
MTI Fotó

Elfogták a Balaton Soud paprikaspray-s banditáit

A rendőrök öt külföldit vettek őrizetbe vasárnap a Soundon elkövetett bűncselekmények miatt, a huszonéves férfiak a fesztiválozók nyakából nyakláncokat téptek ki, alkalmanként paprika spray-t használva - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek