Holnap dönt az operatív törzs a koncertekről

Holnap dönt az operatív törzs a koncertekről

Sokkal több infónk nincs, mindössze annyi, hogy a kormány ez ügyben (is) megengedő javaslattal élt. Mindezt a 24.hu-n olvastuk, erősen bízunk abban, hogy ezúttal jól értelmezte a forrásunk azt, ami a kormányinfón elhangzott.
 
Annyi pénz, amennyiért Red Hot Chili Peppers katalógusa elkelt, nincs...

Annyi pénz, amennyiért a Red Hot Chili Peppers katalógusa elkelt, nincs...

Jó, tudjuk, hogy ne lenne, de azért a summa akkor is jelentős: a RHCP 140 millió dollárért (42 milliárd forintért) adja el dalai katalógusát.
 
 
Hajdú Eszter filmjének középpontjában az anya-fiú kapcsolat áll.

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

A Siess haza vár a mama című zenés dokumentumfilm készítői és Barta Tamás jogörököse ellen jelenleg négy bírósági eljárás van folyamatban, melyeket a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás egykori üzlettársa indított el. A kép- és hangfelvételhez való jog érvényesítése...
 
Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Egy nagyon különleges show egy nagyon különleges házban – fogalmaz az operaház. 2019 áprilisában Iggy négy telt házas műsort játszott Ausztráliában, ezek közül kettő a Sydney Operaházban volt. Ma, Iggy születésnapján levetítik a Sydney Operaházban adott 2. koncertjét.
 
Fotó: Snoop Dogg/Instagram

Snoop Dogg is imádkozik az életéért küzdő rapperért

"prayers for my dogg. @dmx" – írta az Instáján. A Blikk írta meg, hogy az 50 éves rapper – valószínűleg drogtúladagolás következtében – péntek éjjel szívinfarktust kapott. DMX kómában, lélegeztetőgépen van.
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
 
Új hiperkarma: elég jó csapatot rakott össze Bérczesi Róbert

Új hiperkarma: elég jó csapatot rakott össze Bérczesi Róbert

Bérczesi Robi 2020. december 15-i posztja egyértelművé tette: az év elején megtartott (mákjuk volt...) születésnapi arénakoncert a hiperkarma húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése volt. Akkor ígéretet tett arra, hogy rövidesen elárulja az új felállást,...
 
Fotó: americantheatre.org

100 településre gördül be az operettkamion

50 nap alatt 100 hazai településen adnak ingyenes operett koncertet a Budapesti Showszínház művészei idén nyáron. Az Operett Karaván világrekord-kísérlete egy egyedi, külön erre a célra kialakított mozgó kaminonszínpad segítségével valósul majd meg.
 
Amikor lehett volna sem lett fesztivál – lezárult a Woodstock 50 pere

Még a covid előtt bukott el a fesztivál – lezárult a Woodstock 50 pere

Ahogy azt 2019 nyarán megírtuk: a legelejétől fogva követtük a fesztivál sorsát – nem volt egy sikersztori.
 
Az amerikai hiphop közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Az amerikai hiphop-közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Noha a család ez idáig nem erősítette meg a hírt, több platformon is közölték, hogy lelőtték 18veno dél-karolinai rappert.
 
Donald Trump az utolsó pillanatában elnök kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Donald Trump az utolsó pillanatában elnöki kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Ahogy arra egy kedves kommentelőnk emlékeztetett, Amerikában követ dobsz, rappert találsz, a rapperek száma korrelál a bűnözőkével, így az, hogy valamelyik börtönbe kerül (esetleg lelövik vagy lelőnek valakit), nem kivételes eset. Most egyikük, nevezetesen Lil Wayne – aki azért a...
 
Foró: Csárdáskirálynő (Operett Színház)

Jössz szilveszterkor az Operettbe?

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek