Fotó: Posztos János

Kalandra Fül: klasszikus zenei fesztivál gyerekeknek

A Kalandra Fül Fesztivál Magyarország egyetlen olyan klasszikus zenei eseménye, amely már harmadik alkalommal gyűjti egy helyre a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadásokat az óvodás és kisiskolás korosztály számára. Az eseményre a Danubia Zenekarhoz csatlakozik Szinetár Dóra...
 
Fotó: Művészetek Völgye

Alakul a fesztiválnyár: programot hirdetett a Művészetek Völgye

A közel 2000 program közül 400 immáron biztos: teljes a Panoráma Színpad, a Hangfoglaló Udvar, a Harcsa Veronika Udvar, a Kaláka Versudvar, a Poket Udvar és a Hobo Klub fellépőinek listája, valamint még további hét helyszín programja.
 
 
A szakemberhiány alapjaiban rengeti meg a rendezvényszektort, sorra maradnak el az események

A szakemberhiány alapjaiban rengeti meg a rendezvényszektort, sorra maradnak el az események

A hirtelen jött rendezvénytömegre nincsen megfelelő létszámú szakembergárda. A Magyar Turisztikai Program Alapítvány ezekre a problémákra keresi a megoldást a következő Rendezvény MeetUp-on.
 
Kalandra Fül! – egyedülálló komolyzenei fesztivál kisgyerekes családoknak

Mozart, a csokigolyók sztárja – egyedülálló komolyzenei fesztivál gyerekeknek: Kalandra Fül!

A tavalyi nagy siker után idén is megrendezi az Óbudai Danubia Zenekar (ÓDZ) Magyarország egyetlen, kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szóló klasszikus zenei fesztiválját. A Kalandra Fülnek augusztus 28–29-én a Budapest Music Center ad otthont.
 
 Fotó: Johannes Havn (Pexels)

Mi lesz veled, rendezvényszektor?

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA), a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (Maresz) konferenciát szervezett Rendezvény ReStart címmel, azzal a céllal, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és...
 
Induljon a banzáj! – kéri a kormánytól a szakmai szervezet

Induljon a banzáj! – kéri a kormánytól a szakmai szervezet

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA) a tervezhetőség és a biztonságos újraindulás érdekében kéri, hogy 45 százalékos átoltottság mellett elindulhasson a kisebb volumenű üzleti események szervezése, az 5 milliós oltottsági fázis elérésekor pedig a kormány vonja vissza a...
 
 
A tavalyi nyitás a Kobuciban (FB)

Napokon belül bejelenthetik: indulhatnak a szabadtéri kulturális programok is (?)

Azt már megszokhattuk, hogy az információ nem egyetlen csövön jön, hanem szemesnek áll a világ: aki nap mint nap átnyálazza a magyar online sajtót, érdekes dolgokra bukkanhat, csak a rendezvényhelyszínek dolgozóit nem irigyeljük, mert nekik minden egyes infócseppen az életük múlik. Ez...
 
Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a  Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Megalakult a Magyar Turisztikai Program Alapítvány a rendezvényszakma tapasztalt és elismert szereplőinek támogatásával.
 
Fotó: Hangfoglaló

A HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztője lett a Hangfoglaló új vezetője

A 2015-ben létrejött, majd 2018-ban részben megújított, 2020 eleje óta pedig Bali Dávid által vezetett Kollégium mandátuma február végén lejárt. Az összesen 9 alprogrammal működő testület új tagjainak névsora március 19-én került ki az NKA oldalára.
 
Fotó: AWS

A legjobb frontember kapja majd a Siklósi Örs Díjat

Idén is megrendezik a Fülesbagoly Tehetségkutatókat, a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen, Budapest és Martonvásár ad helyet a könnyűzenei versenyeknek. Az eseményeken az AWS elhunyt énekesére emlékezve átadják a Siklósi Örs Díjat.
 
A fotó illusztráció (Grafierende/Pexels)

Ők lesznek az induló előadók mentorai

Összesen 20 előadó és 2 elektronikus producer jutott támogatáshoz a Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjában.
 
Tavaly Európa legszebb karácsonyi vásárának választották (Fotó: MTI)

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek