Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: nbcnews.com

Fesztiválon lépett volna fel, de nem engedték be Lil Wayne-t Nagy-Britanniába

Az amerikai rapper a Strawberreis and Creem fesztiválon lépett volna fel, de az Egyesült Királyság határőrizeti hatósága elutasította a 39 éves zenész vízumkérelmét. A brit belügyminisztérium minden olyan esetben így tesz, amikor a kérelmezőt egy év vagy annál hosszabb...
 
 
Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Igazság szerint egy darabig követtük a rapperek fekete krónikáját, de aztán feladtuk, mert magunk is sokalltuk a gyászjelentéseket. Most egyszerre két rossz hír jött, az áldozatok nagyjából egyidősek.
 
Therapy?

A vérmes hármas az A38-on – két év után megérkezett Budapestre a Therapy?

Röpke két évet kellett várnunk arra, hogy az eredetileg 2020-ra szánt 30 éves jubileumi Therapy? turné végre elérkezzen hozzánk. Így az idén már 32 éve létező és a mai napig aktívan koncertező zenekar újra teljes hangerővel dübörgött az A38 Hajó gyomrában.
 
 Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

’Testi Mesék’ – ezzel a címmel debütál a rapper bongor második nagylemeze. A csupa öniróniát és szatírát tartogató kiadvány érinti mindazt a tabunak számító témakört, ami társadalmunkba kódolt jelenség. Mind zeneileg és szövegileg szintlépés ez a munkásságában, amihez a...
 
A Hősök megért téged

A Hősök együttérez veled

A rap formáció új kislemezzel, három vadonatúj dallal lepte meg a rajongókat. Az Átérzem címadó dalhoz videó is készült
 
 
Így akadályozhatott meg slágerével  több száz öngyilkosságot egy amerikai rapper

Így akadályozhatott meg slágerével több száz öngyilkosságot egy amerikai rapper

Logic a 1-800-273-8255 című 2017-es slágerével érte el mindezt egy friss tanulmány szerint.
 
A Mozart-hatás: cseh tudósok szerint az epilepszia megelőzhető zenével

Cseh tudósok szerint az epilepszia megelőzhető zenével

Gyógyító hatással van az agyra Mozart zenéje, s ez lehetséges kezelést jelenthet az epilepsziás rohamok megelőzésére egy új kutatás szerint, amelyet az Európai Neurológiai Akadémia 7. virtuális kongresszusán mutattak be.
 
Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
Fotó: Snoop Dogg/Instagram

Snoop Dogg is imádkozik az életéért küzdő rapperért

"prayers for my dogg. @dmx" – írta az Instáján. A Blikk írta meg, hogy az 50 éves rapper – valószínűleg drogtúladagolás következtében – péntek éjjel szívinfarktust kapott. DMX kómában, lélegeztetőgépen van.
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek