Donald Trump az utolsó pillanatában elnök kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Donald Trump az utolsó pillanatában elnöki kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Ahogy arra egy kedves kommentelőnk emlékeztetett, Amerikában követ dobsz, rappert találsz, a rapperek száma korrelál a bűnözőkével, így az, hogy valamelyik börtönbe kerül (esetleg lelövik vagy lelőnek valakit), nem kivételes eset. Most egyikük, nevezetesen Lil Wayne – aki azért a...
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 
Fotó: YouTube

És megint lelőttek egy rappert...

A kulcsszavazásunk már úgy néz ki, "rapper, gyilkosság, Amerika" + a rapper neve kicserélve... Ahogy az már lenni szokott, az Off Média írta meg: fényes nappal lelőtték louisianai rappert, Blue Benji Kobet.
 
Fotó: Last.fm

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset történt: rejtélyes körülmények közt agyonlőtték Lil Yase kaliforniai rappert.
 
Meggyilkolták a rappert, akit egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Meggyilkolták a rappert, aki egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Esküszünk, nem csípődött be ez a dolog, egyszerűen ez van: már nem tudjuk számontartani, hány rappergyilkosság híre jött át Amerikából – a legújabbra is az Off Média bukkant rá.
 
Megint lelőtek egy amerikai rappert

Megint lelőttek egy amerikai rappert

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja...
 
 
Új rapsztár van születőben Angliában - Megjelent Macca Wiles debütáló EP-je

A suliból kirúgták, most sztárolt rapper Angliában

Macca Willes az angliai Essexben született és nőtt fel, s nem volt problémamentes a gyerekkora, az iskolából például ki is kirúgták. Ezt követően a trap/rap kultúra központjába, Atlantába költözött ki, ahol felfigyeltek tehetségére. Két év után költözött vissza az Egyesült...
 
Ki emlékszik: GERAPPPAAAAAA!!!

Ki emlékszik: GERAPPAAAAAA!!!

Valami miatt úgy akadt be, hogy a kiáltás egy Sziget-reklámból származik, de aztán elég gyorsan kiderült, azon a tájékon hiába keressük — találtunk viszont egy csomó vicces másikat a témában –, ez bizony egy Renault-reklám volt.
 
Fotó: The Sun

Nem minden punk pszichopata

A punk, a keményebb rock, a heavy metal és pár más, nem annyira dallamközpontú zenei műfaj rajongóiról sokan azt gondolják, hogy defektesek, labilisak, agresszívak. Ma már pszichológiai kutatások igazolják, mennyire téves ez a feltételezés. Mindezt a Díványon olvastuk. Nem a díványon...
 
A fotóból arra következtetünk: jól!!

Vajon hogyan rappelnek a Nemzeti Filharmonikusok?

Aki kíváncsi a válaszra, az megtudhatja szeptember 4-i a Pesti Vigadóban.
 
Falfestmény Queensben

Most emeltek vádat a Run DMC 18 éve lelőtt tagjának gyilkosai ellen

2002-ben volt hír, hogy New Yorkban meggyilkolták Jam Master Jayt, a Run DMC egyik tagját a három közül. A 37 éves rappert egy zenei stúdióban lőtték fejbe.
 
Nehéz idők járnak? Önismereti trénig indul a PUF dalszövegeinek segítségével

Nehéz idők járnak? Önismereti trénig indul a PUF dalszövegeire

Bár a közeljövőben koncertből nem lesz annyi, mint amennyit szeretnénk, de itt egy jó lehetőség, hogy egyszerre foglalkozzatok dalszövegekkel és az életközép nagy kérdéseivel: a Pál Utcai Fiúk zenekar szövegeit felhasználva indít több alkalmas önismereti csoportot Berta Beáta...
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek