Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.
 
Curtis jövőre Emilióval arénázik

Curtis jövőre Emilióval arénázik

Az újpesti rapper, Curtis és a csillagokat is leéneklő szájdobos, Emilio egymásra találtak, és közös munkájuk bemutatására nem kisebb helyszínt választottak, mint a Sportaréna! A páros 2019 április 27-ére várja mindkettőjük rajongótáborát egy baráti estére.
 
 
Klipforgatás közben halt meg a 34 éves rapper

Klipforgatás közben halt meg a 34 éves rapper

A mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt egy veszélyes zenei videó forgatása közben Jon James McMurray, kanadai rapper – értesült a Blikk.
 
Hol élt ez az ember, hogy még soha nem hallotta a Bohém Rapszódiát???

Hol élt ez az ember, hogy még soha nem hallotta a Bohém Rapszódiát???

Feltehetően egy lakatlan szigeten, ahol egy Wilson nevezetű labdára korlátozódott a társasága... vagy pedig kamu az egész, bár Amerika annyira nagy és annyi ember él ott, hogy talán TÉNYLEG akad közöttük olyan (max 1 db), aki még életében nem találkozott a Queen klasszikusával.
 
Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Az ír metált, punkot, rockot, grunge-ot összegyúró, kiszámíthatatlanságáról, és energikus koncertjeiről elhíresült Therapy? zenekar 2019 január 30-án új lemezével tér vissza az A38 Hajó gyomrába.
 
Hallottátok? Tom Hardy rapzenésznek állt!

Hallottátok? Tom Hardy rapzenésznek állt!

Raplemezt készít Tom Hardy. A produceri munkákat az a Sam Williams látja el, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Supergrass, a Plan B, a The Noisettes és Gaz Coombes – írja a Starity magazin.
 
 
Fotó: Billboard

Még egy hír a Gorillazról: leesett a színpadról a rappere Roskildében

A Del the Funky Homosapien akkor esett le a színpadról, amikor az együttes Clint Eastwood című nagysikerű számát adták elő – számol be az esetről a HVG.
 
Fotó: billboard.com

Egyet fizet, kettőt kap! - Februárban jön Budapestre a nagyszájú Nicki Minaj, Future társaságában

2019 február 25-én a férfi rajongóknak közelről is lesz alkalma megszemlélni Nicki Minaj sokat emlegetett formás hátsóját, míg a hölgyek Future tetoválásait számolgatják. A páros ugyanis közös turnéra indul.
 
Lesz-e bohóc a Fővárosi Rapcirkuszban?

Lesz-e bohóc a Fővárosi Rapcirkuszban?

A hazai hiphop és rapszíntér legjobbjai együtt állnak színpadra június 7-én a Budapest Parkban. A produkció címe: Fővárosi Rapcirkusz.
 
Fotó: Fuse TV

Elefántok lepik el a Kuplung színpadát

A Kuplung márciusi programja bővelkedik nagy öregekben és táncos mulatságokban – de bemutatkozik néhány fiatal, feltörekvő előadó is.
 
A szuperhold és mindenféle mániák

A szuperhold és mindenféle mániák

Bizony, ritkán adódik, hogy egy koncerten három jubileumot is ünnepelhetünk. Majdnem annyira ritkán, mint amikor egy hónapban két telihold van – az angol szerint ez a kék hold, azaz blue moon, és hogy ezek egyike még szuperhold is. Márpedig januárban ezt mind együtt megkaphatjátok.
 
Fotó: mynewsdesk.com

Túladagolásban meghalt a 21 éves rapper

"Évek óta ezt a hívást vártam..." – tweetelte a menedzsere, amivel nyilván nem az örömét igyekezett kifejezni, hanem azt, hogy nem lepte meg a szomorú fordulat.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek