Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

A mi hibánk: nem olvasunk rendszeresen bulvárt, mondjuk, rákereshettünk volna, de a lényeg a lényeg: pár nappal ezelőtt közölte a Blikk, hogy a Duna másik oldalán, a parton eldobva találta meg egy hölgy a szobrocskát.

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra
Fotó: YT

Török Ádám miniszobra még mindig nincs meg, de a Mini-film lassan elkészül

A miniszobor egyelőre sajnos nincs meg, amíg megkerül vagy elkészül a replika, itt lesz a Mini-doku, amelyet Kisfaludy András filmrendező, Török Ádám barátja készít egy koncert apropóján a zenekar életútjáról is.
 
Ha te vitted el Török Ádám miniszobrát, kérünk szépen: vidd vissza!

Ha te vitted el Török Ádám miniszobrát, kérünk szépen: vidd vissza!

Ellopták a Duna-partról Török Ádám miniszobrát – számolt be a Blikk nyomán több lap is. Ámmer Gergő alkotását a zenész születésnapján, január 12-én avatták fel. Tehát mindössze egy hónapja állt (feküdt) a helyén.
 
 
Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..
 
Fotó: actu.fr

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.
 
Fotó: Szigetvár város Önkormányzata

Övé ott a tér: szobrot avattak és teret neveztek el Somló Tamás tiszteletére

Szigetváron a Vigadó mellett helyezték el a zenész mellszobrát – egyúttal a teret is róla nevezték el. Somló Tamás sokat jótékonykodott Szigetváron: a helyi zeneiskola kiemelkedő támogatója volt. A szobor Vanyúr István alkotása.
 
Két szobra is lesz Kóbor Jánosnak

Két szobra is lesz Kóbor Jánosnak

A Blikk azzal kapcsolatban kereste meg az Omega menedzserét, hogy noha halála óta már eltelt két hónap, a zenész hamvai még nem kerültek végső nyughelyükre.
 
 
Fotó: beatlesbible.com

Kalapács alá kerül a Beatles Aphrodité-szobra

Nem összetörik vele, hanem elárverezik, és akár 8,2 millió forintnak megfelelő összeget is kaphatnak érte egy augusztus végi aukción. A szobor a Beatles 1967-es, történelminek számító fellépésének egyik díszlete volt.
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

A Királyra emlékeznek – még mindig az a kérdés, lesz-e szobra az Elvis parkban?

Budapesten az Elvis Presley park létrejötte, 2011 óta szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án. Az eseményen mécseseket gyújtanak, virágokat helyeznek el, Elvis dalait hallgatják és éneklik közösen, profi zenészek és énekesek közreműködésével.
 
Fotók: Czeglédi Mátyás

Na de mik ezek a galambszobrok városszerte?

Bárdi Dominik galambszobrai a Rekulturalizmus legutóbbi gerilla akciójaként kerültek a város különböző pontjaira.
 
Fotó: kiszo.net

Leleplezték Cipő miniszobrát Ungváron

Ma lenne 56 éves a Republic frontembere. A Blikk megszólaltatta a testvérét, aki úgy tudja, születésnapjára szobrot állítanak szülővárosában a nyolc éve elhunyt zenésznek.
 
Változtatnának a Fonogram díjon

Lecserélnék a Fonogram díjat

Nem az elbírálás menetén vagy a díjátadón változtatnának – magát a kézzel fogható szobrocskát terveztetnék át (képünkön).
 
Fotó: The Seattle Times

Vajon kit zavart és miért Chris Cornell szobra?

A Soundgarden és Audioslave frontembere 2017 májusában saját kézzel vetett véget életének, 52 évesen. A zenész özvegye maradandó emléket szeretett volna állítani a férjének, ezért felkért egy híres szobrászt, Nick Marrast, hogy alkossa meg Chris Cornell szobrát, amit aztán a...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek