Goázis nyárbúcsúztató parti

Goázis nyárbúcsúztató parti

2020 februárja óta először tűnik igazán alkalmasnak a helyzet a Goázis háza táján, hogy felélesszék a régi formulát, vagyis újra külföldi vendéggel kedveskedjenek a rajongóknak, egy vadonatúj, izgalmas, fővárosi open-air helyszínen.
 
Ha okosabb gyerekeket akarsz, tanítsd meg őt zenélni

Ha okosabb gyerekeket akarsz, tanítsd meg őket zenélni

A legtöbb szülő azt szeretné, ha gyermekei intelligensek és sikeresek lennének. És bár egyes szakértők arra ösztönzik a szülőket, hogy tanítsák meg gyermekeiket programozni, az új kutatások szerint a zene szélesebb kapu a megoldáshoz – írja az Awarenessact.
 
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Este 10 után már csak az mehetett be a Szigetre, akinek volt már jegye

A fesztivál egy napon legfeljebb 95 ezer főt tud befogadni, ezért hétfőn 22 órakor le kellett állítani az aznapra szóló teljes árú jegyek kiadását
 
Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Július 24-én egy különleges, szabadtéri helyszínen, a keszthelyi Festetics-kastély parkjában tisztelegnek a legendás hazai együttes előtt.
 
Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

A Festetics-kastély és a hozzá tartozó körülbelül negyvenkét hektáros park Keszthely legimpozánsabb műemléke. Képzeljük csak el azt az estét, amikor Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar lép fel ezen a helyen...
 
Fotó: Ungár Richárd

Alpárfeszt – az ország legzöldebb underground kisfesztiválja

2022. július 7-9. között a lakitelki Tőserdő Autós Kemping ad otthont az Alpárfesztnek.
 
 
Fotó: Yungblud

Yungblud lemondta a fellépését – változik a VOLT holnapi műsora

Ez minden fesztiválszervező rémálma (ez is...), hogy egy nappal a fellépés előtt valaki beteget jelent... Mert ez történt most is: Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét.
 
Elindult az ország egyetlen tematikus jazz zenei televíziója

Elindult az ország egyetlen tematikus jazz zenei televíziója

A 7/24-ben sugárzó televízió műsorát túlnyomó többségében közszolgálati műsorszámok, köztük főként zenei, valamint irodalmi, táncművészeti, képzőművészeti és kulturális ajánlóműsorok alkotják.
 
Fotó: Gaál Dániel

Titkos kastély szobakoncertek és más ínyencségek: LA BOUM kastélyházibuli

2020-ban öt elismert indie zenekar összefogásából született meg a La Boum, ami a hatalmas sikerre való tekintettel újból két napra, július 22-én és 23-án a pusztazámori Öreg Tölgyfa Fogadóba költözik.
 
Fotó: Magenta Music

Sztárban sztár: Billie Eilish STREAM koncert lesz a Svábhegyi Csillagvizsgálóban

A Deutsche Telekom Telekom Electronic Beats programja keretében a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom egy játék keretében lehetőséget biztosított arra, hogy hazai rajongók egy exkluzív...
 
Rahul Pandit fotója a Pexels oldaláról

Több mint 50 embert vezettek ki a TOOL budapesti koncertjéről

Összesen 57 embernek kellett elhagynia a progresszív metálzenekar koncertjét, mert a banda kérése ellenére elővették a koncert alatt a telefonjukat – írja a HVG.
 
Fotó: VOLT Fesztivál Official

Így osztoznak a magyar és külföldi fellépők a VOLT nagyszínpadán

Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után június 21 és 25 között ismét lesz VOLT Fesztivál – világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével. A szervezők ígérik, hogy hamarosan jönnek...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek