Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

A funky zene nagyágyúi sorakoznak fel 2024. június 27-én az MVM Dome-ban a Funky Fesztiválon. A három ikonikus zenekar garantálja majd a fergeteges hangulatot, a koncertek között pedig a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László gondoskodik a hangulatról.
 
Fotó: Cirque Du Soleil

A nagy érdeklődésre való tekintettel plusz egy előadást tart Budapesten a Cirque Du Soleil

Ami már csak azért is nagy teljesítmény, mert eleve 5 előadás lesz az MVM DOME-ban Az extra OVO időpontja: 2024. február 11., 15.30.
 
 
A Thirty Seconds To Mars visszatér Budapestre

Jared Leto tényleg fölmászott az Empire State Building tetejére, hogy bejelentse a 30 Seconds To Mars budapesti koncertjét (is)?

Tényleg. Az ikonikus New York-i épület csúcsáról az Oscar-díjas színész valójában a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját kürtölte szét, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több...
 
 Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere jövő nyáron Budapesten

Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere Budapesten

Bruce Dickinson csaknem húsz év után jelentet meg újra szólólemezt a jövő év elején. A The Mandrake Project című anyag turnéjának 2024 tavaszi állomásai után hétfőn számos európai koncert, fesztiválfellépés dátumát jelentették be, köztük a budapestit is.
 
 Slash visszatér!

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.
 
2010-ben a csillebérci Metálfeszten léptek fel, most újra Budapesten fog zúzni az andorrai zenekar

2010-ben a csillebérci Metálfeszten léptek fel, most újra Budapesten fog zúzni az andorrai zenekar

A téli klubszezon végének legvadabb metálbuliját az andorrai Persefone szállítja, akiket a Hypno5e, a Stellar Circuits és a Lampr3a társaságában február 22-én, az Analog Music Hallban csíphettek el.
 
 
Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából

Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából

A Müpa nem csak a klasszikusok otthona: évek óta színpadot biztosít a könnyűzenei produkcióknak, s a zenészek, zenekarok erre a különleges helyre mindig különleges műsorral is készülnek. (Jegyek és részletesebb leírás a cím-linkekre kattintva.)
 
Szeressétek a hazai független lemezkiadókat szombaton (is)!

Ezt a cikket csak az olvassa el, aki tudja, mi az, hogy kazetta

Szeptember 23-án hetedik alkalommal szervezik meg az Independent Label Fair Budapest (ILF) vásárát a Magyar Zene Házában, ahol közel negyven hazai és határon túli magyar független kiadó kínálatából szerezhetik be lemez- vagy kazettagyűjteményük legújabb darabjait az érdeklődők. A...
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A kortárs cirkusz elfoglalja Veszprém köztereit

Amikor ezek a sorok megjelennek, mi éppen Veszprémbe robogunk, a BALKAN:MOST Fesztiválra (link a cikk végén). S ha azt gondolta volna bárki, hogy ezzel a rendezvénnyel Veszprém becsukja a nyáron folyamatosan nyitva álló kapuit a nagyközönség előtt, az tévedett: Together! címmel...
 
Fotó: Louis Tomlinson/FB

Van élet a One Direction után: Louis Tomlinson első budapesti koncertjét adja szeptemberben

Louis Tomlinson a One Direction tagjaként vált ismertté, amely minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája volt. Néhány hete az énekes bejelentette, hogy második albuma Faith In The Future címmel 2022. novemberében jelent meg, amit egy világkörüli turné követ majd: első magyarországi...
 
Fotó: Magyar Zene Háza

Nekünk írták a dalt

Igen, tudjuk, hogy már januártól látogatható a Magyar Zene Házában a „Nekünk írták a dalt” című poptörténeti kiállítás, de hát nem juthatunk el mindenhova azonnal... Most azonban végre megnéztük a tárlatot: valóban korhű és zenetörténeti jelentőségű.
 
Újra megszerettem a Szigetet

Újra megszerettem a Szigetet

Zene, koncertek, művészet és David Guetta... Nem-nem, nem azért írtam David Guettát a végére, mert nem értékeljük a "zenei munkásságát", hanem azért, mert kb. ő vitte el a pálmát szombaton a Szigeten. Meg persze Niall Horan és a sáska, valamint az óriáshamburger (nem kérdeztük meg...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek