Fotó: Cirque du Soleil

Tücsök és bogár: Budapestre jön a Cirque du Soleil

OVO című előadásával tér vissza jövőre Budapestre a Cirque du Soleil. A világhírű újcirkuszi társulat produkciója 2024. február 8-tól 11-ig lesz látható az MVM Dome-ban.
 
Fotó: Alice Cooper/FB

A mondat, amelyről nem gondoltuk volna, hogy valaha is le fogjuk írni: ALICE COOPER KERESZTÉNYKÉNT ÉL

A szervezők szeretnék tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a Hollywood Vampires koncert semmilyen formában nem sátánista, istenkáromló, sőt mi több Alice Cooper többször nyilatkozott róla, hogy keresztényként éli mindennapjait. De mi köze mindennek a zenéhez...?
 
 
Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Négy színpadon csaknem ötven zenés produkcióval, valamint filmvetítéssel, kézműves vásárral, gyermekprogramokkal és pódiumbeszélgetéssel is várják június 20. és 24. között a 16. Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat
 
Fotó:  Platon Karataev/FB

Hogy kerül a Platon Karataev a sírkertbe?

Úgy, hogy a Fiumei úti sírkertben, a Kossuth-mauzóleum előtt ad koncertet a Platon Karataev június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
Az AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A francia AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most a sokak által ismert ’AIR’ lemez, a ’Moon Safari’ női hangjával Beth Hirsch-sel alkotott. Ennek végeredménye az ’Ethereal’ lett, amely nosztalgikus,...
 
Üzent nektek Alice Cooper

Üzent nektek Alice Cooper

Először érkezik Magyarországba Hollywood Vampires – egy felejthetetlen koncerttel szeretnék meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry és Tommy Henriksen.
 
 
Fotó: Tálai-Jedlicska Tamara

Kiváló zenekarnak kiváló közönséget! BMTH-koncert az Arénában

Egy könnyed csütörtök esti mókának indult a Bring Me The Horizon turné-nyitó koncertje Budapesten, ami aztán nagyon hamar átváltott egy valódi fiesztává a közönségnek és persze a zenekarnak köszönhetően. Minden másodpercét imádtuk, és bár jó magyar ember lévén még ebben a...
 
Fotó: Bottle Rock Napa Valley

Több mint 20 év után újra koncertet adott Keanu Reeves zenekara

A filmsztár akkor hagyta abba a zenélést, amikor a Mátrix-szal igazán berobbant a karrierje – írja az NME közlése alapján a hvg.hu.
 
Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

A film versenyen kívüli világpremierje kedd este volt a 76. cannes-i fesztiválon.
 
Fotó: Soós Lajos/MTI

Sena, Kardos-Horváth János, Köteles Leander – István, a király 40 a Sportarénában

Másfél órás élményszínház, a közönség bevonása, három színpad, gyermekkórus és tánckar várja a nézőket az István, a király című rockopera új, 40. születésnapi dupla előadásán augusztus 19-én a Budapest Sportarénában.
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Omar Sheriff a Dürerben  – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Omar Sheriff a Dürerben – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Az oslói arénát egy hónap alatt tízszer töltötték meg, tavasszal pedig Európát is beveszik: a Karpe rapduó látványos, a Quickstyle táncosaival kiegészült Omar Sheriff című showjával érkezik a Dürer Kertbe, 2023. május 24-én.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek