Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan az Arénában

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a népszerűségük, de az évek során új rajongókra tettek szert, akik közül szép számmal képviseltették magukat a vasárnap esti Papp László Sportarénás koncerten. Persze nem volt hiány azokból sem, akik tiniként buliztak az akkor befutó/befutott zenekarok slágereire.

Fotó: SUM41/FB
Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az érezhetően fáradó közönségbe bőven vegyültek a csak hétfő estére kilátogató, a pólókból ítélve főleg AM rajongó magyarok, akik még egy nagyot akartak bulizni az új, lassú hangvételűnek ígérkező lemez előtt.
 
Fotó: Sum 41

A Sum 41 és a Simple Plan közös turnéval tér vissza Budapestre!

A két kanadai együttes a kétezres években vált híressé, amikor csúcson volt a pop-punk, de sikerük és népszerűségük azóta is töretlen, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy folyamatosan turnéznak, és nem kevés sold out koncertet adnak a mai napig.
 
 
 Photo by Maria Tyutina from Pexels

A március eddig – a Billboard listája a törölt turnékról, koncertekről

A Billboard összeállított egy listát, amely a nagyobb /törölt/halasztott fesztiválokat, koncerteket, turnékat gyűjtötte össze, a bejelentések dátuma alapján.
 
A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

A kihívás (by James Corden) lényege, hogy kézmosás közben énekelni kell, erről több poszt is született, sok dal refrénje pontosan annyi idő, amennyi ajánlott egy alapos kézmosásra (kb. 20 mp).
 
Így mond le Foo Fighter-turnét Dave Graham

Így mondta le a Foo Fighters turnéját Dave Grohl

A zenekar is lemondta közelgő turnéját, ami talán nem akkora meglepetés, de azért az a stílus, ahogy ezt megtették, megér egy misét.
 
Fotó: Paramore

A Paramore énekesnője megtagadta egyik leghíresebb dalukat – joggal?

Hayley Williams szerint a “Misery Business”-nek semmi keresnivalója 2020-ban. Úgy tűnik, a Spotify megfogadta a tanácsot, ugyanis március 10-én lekerült a dal a lejátszási listáról.
 
 
A jelenlegi állás szerint ezek a koncertek maradnak el

A jelenlegi állás szerint ezek a koncertek maradnak el

A koronavírus terjedése miatt nehéz döntéseket kellett mostanában meghozniuk a zenészeknek és menedzsmentjüknek. Sokan elővigyázatosságból, rajongóik egészségének megvédése érdekében, míg mások – ők vannak a többen – helyi rendeletek miatt mondták le koncertjüket.
 
Nekiestek Post Malone-nak, amiért megtartotta koncertjét

Nekiestek Post Malone-nak, amiért megtartotta koncertjét

A zenész a koronavírus terjedése ellenére megtartotta koncertjét, habár több (rengeteg) zenész a rajongók és a crew egészségének megőrzése érdekében (illetve több országban a vészhelyzet miatt bevezetett rendelet miatt) lemondta turnéját.
 
A fotó illusztráció (Vinícius Caricatte/Pexels)

5 zenekar, akik túlélték az énekescserét

A zenekarok életében meghatározó lépés a tagcsere, főleg ha az énekesről van szó, hiszen az emberek nagy részének ő jut először eszébe az együttes neve hallatán és sok klipben ők játsszák a főszerepet. Megesik tehát, ha új énekessel folytatják, az nem fog bejönni a...
 
Jason Momoa mindenhol – még Ozzyba is belebújt

Jason Momoa mindenhol – még Ozzyba is belebújt

Megjelent egy videó, amelyben beleshetünk Osbourne legújabb klipforgatásának kulisszái mögé, amelyben a zenészt Jason Momoa alakítja.
 
A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A zenekarnak ez már sokadik magyarországi koncertje volt, azonban az első a Papp László Sportarénában. Megannyi fesztiválfellépés után ezen a helyszínen sem okoztak csalódást.
 
Olcsóbbak lesznek a Sziget napijegyek és megjött a napi bontás is

Olcsóbbak lesznek a Sziget napijegyek – megjött a napi bontás is

Március 3-tól – korlátozott számban – olcsóbbak lesznek a Sziget napijegyek, mint tavaly, továbbá már az is ismert, hogya már bejelentett fellépők közül ki melyik napon gyújtja be a rakétákat – hogy hol, az az infó még várat magára.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek