Szavazz az év hazai slágerére!

Szavazz az év hazai slágerére!

Ha az alábbi 40 dal közül szavazol a kedvencedre, nyerhetsz egy Audio-Technica bluetooth fejhallgatót, illetve egy Budapest Park zenei élménycsomagot (20.000 Ft-os koncertutalvány + Backstage könyv). Az előadó is nyer: a legtöbb szavazattal rendelkező dal megkapja #azévslágere...
 
Azt nem tudjuk, hogy pont ez a jármű lesz-e, de azt ifjabbak kedvéért: ilyen a 311-es (Közlekedési Múzeum)

Két nagyszínpad és Zenélő Busz is lesz az idei Művészetek Völgye fesztiválon

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja most újabb fellépőket tett közzé.
 
 
Rhapsody in Blue – ez lesz az utolsó Bohém Fesztivál

Városi halottasház az Akváriumban

Először jön Magyarországra a ZillaKami és SosMula által New Yorkban megalapított hardcore rap duó, a City Morgue. Az Akváriumban az új lemezüket mutatják majd be, és garantáltan nem lesz halotti csend július 9-én, a NagyHallban.
 
Fotó:  Kornreich Gábor (www.szeretgom.hu)

Lampionos vízi karnevál Esztergomban – majális koncertekkel

Esztergomban 2024-ben is folytatódik a Fesztiválsziget programsorozat, melynek első nagyszabású eseménye az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Vízi Karnevál lesz – zenei aláfestéssel.
 
Nyár a Mézesvölgyben és a Margitszigeten

Nyár a Mézesvölgyben koncertekkel

Három nagykoncerttel – és hét színház előadásaival – várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon. A Margitszigeti Szabadtéri Színház pedig május 19-én, a Mária evangéliuma rockoperával indítja...
 
Rutinos sztárok és fiatal tehetségek az idei Paloznaki Jazzpikniken

Rutinos sztárok és fiatal tehetségek az idei Paloznaki Jazzpikniken

Idén a nagyszínpadon a Brand New Heavies, a Morcheeba, Tony Hadley, a Son Mieux, Anastacia, a Kraak & Smaak, az MF Robots, valamint Izo FitzRoy ad koncertet, de a színpadon helyet és bemutatkozási lehetőséget kapnak majd ifjú zenészek és formációk is.
 
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
A mentorok. Fotó: Karczag Dániel

Mint a filmeken – új játékszabállyal és új zsűrivel jön a Budapest Open Mic 2024

Elindult a jelentkezés a hiphopos tehetségkutatóra: harmadszor lehet nekifutni a megmérettetésnek, az ideire április 19-ig lehet jelentkezni.
 
67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

Bezárta kapuit kedden Las Vegas egyik legrégebbi, kaszinóval egybeépült hotelje. 1957-es megnyitásakor a Tropicana volt a legdrágább szálloda, amelyet Las Vegasban építettek. Helyére Las Vegas új baseball-stadionját húzzák majd fel.
 
Fotó: Blahalouisiana

Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.
 
Fotó: Paolo Nutini/FB

Egy kvízzel indult a karrierje – az Akváriumban lép fel Paolo Nutini

Last Night In The Bittersweet című érkezik július 21-én, az Akvárium Klubba a zenei őstehetség, aki mindössze 18 éves volt, amikor öt albumra szóló szerződést írt alá az Atlantic Records-zal.
 
Fotó: Skanzen/FB

KANDELA: új zenei és fényművészeti fesztivált rendeznek a Skanzenben

Egyedi fényalkotásokkal, koncertekkel, táncházakkal, konferenciaprogrammal és különleges gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket május 30-tól június 1-ig a szentendrei Skanzen – a Fonó, a PajtaKult és független fényművészek együttműködésével.
 
 A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad...

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.
Új koncertek