Fotó: YT

Sinéad O'Connor egy teljes évig rehabon lesz

Tavaly az Akváriumban lépett fel, most elhalasztja 2021-es turnéját az énekesnő, akiről éppen nem tudjuk, mi a használatban lévő neve, maradunk az eredetinél. A HVG-ben olvastuk a hírt.
 
Megint lelőtek egy amerikai rappert

Megint lelőttek egy amerikai rappert

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja...
 
 
Fotó: sorozatwiki

Keresik a kámforrá vált Curtist

Egyelőre nem tudni, mi történhetett Curtissel, a TV2 egészen az élő műsor kezdetéig várt a rapperre, de Széki Attila nem érkezett meg a stúdióba, a csatorna szűk szavú közleménye szerint ezzel számára véget ért a Sztárban Sztár műsora.
 
Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött,...
 
Fehér Adrienn szerint zarándokhely lett Cserháti Zsuzsa nyughelye

Zarándokhely Cserháti Zsuzsa nyughelye

A zarándokok most azt tapasztalhatják, hogy 17 évvel halála után felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét – írja a Blikk.
 
Fotó: Nagy Feró és a Beatrice/FB

Nagy Feró átvészelte a koronavírust

Néhány héttel ezelőtt ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal.
 
 
Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Az ABBA nemcsak zenekar volt, hanem két párból álló család, akik egy évtizedig énekeltek és dolgoztak együtt – de vajon a zenekar tagjai még mindig házasok?
 
 Fotó: Ray Bilcliff (Pexels)

Geszti Péter szövege életre kelt

"De nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát, a befőtt pedig eltegye a nagymamát!..." – szól a szövege a Rapülők '92-es slágerének, ami persze nem teljesen az ő slágerük, de ez a két sor (is) speciel az övék. Vagyis Gesztié.
 
Sammy Hagar még időben kibékült Eddie van Halennel

Sammy Hagar még időben kibékült Eddie van Halennel

Hagar két etapban, 1985-tól 1996-ig, majd 2003–2005-ig volt a banda énekes-gitárosa. Hosszú évekig szóba sem álltak egymással Eddie van Halennel, de ez év elején az egykori frontember bepötyögött egy üzenetet...
 
Bárki is komolyan veszi John Lennon gyilkosának bocsánatkérését?

Bárki is komolyan veszi John Lennon gyilkosának bocsánatkérését?

Egyrészt késett vele 40 évet, másrészt a feltételes szabadon engedéséről döntő bizottság előtt történt mindez, még augusztusban, csak most szivárogtak ki a felvételek.
 
Fotó: Penart Nub News

A hátán viszi fel a zongorát!

És tényleg! A penarti Max Glover valóban a hátán vitte fel a 200 font súlyú (kb. 90 kiló) pianínót a 1007 méteres Garth-hegy (nézőpont kérdése, neki az volt) tetejére a 30 fokos emelkedőn... Mindez 3,5 óra alatt sikerült neki.
 
Az Edda az Arénában márciusban /FB

Kórházban van Pataky Attila

Pozitív lett a koronavírustesztje Gömöry Zsoltnak, Pataky Attila teszteredményéről egyelőre nincs hír – írja a Blikk.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek