Fotó: Lofti Begi/FB

12 dj jelentkezik be szombaton a gödöllői kastély udvaráról

Élvonalbeli dj-k játszanak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról jótékony céllal. Az esemény a tizenkét dj közösségi oldalán követhető, a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt.
 
Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Érzelmes – nagyon olasz – reklámot csinált a Barilla Sophia Lorennel és Vangelis-szel közösen – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
 
Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Tudjuk, hogy nem csak a zenei szakmában kerülnek nehéz helyzetbe az emberek, de talán épp ezért szívmelengető, ha egy zenekar, akinek jelenleg a lenullázott fellépések miatt nem túl rózsás az anyagi helyzete, nem magával, hanem a hányatott sorsú állatokkal is törődik.
 
Fotó: EFOTT

Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...
 
Palackposta

Palackposta: kihívás zenészeknek – Szepesi Matyi ötlete alapján

Újabb hazai "kihívós" kezdeményezés indult útjára zenészeknek, ami végeredményben a közönségnek is hasznos, ugyanakkor talán valamelyest enyhíti a koncertek hiányát mindkét érdekelt térfélen.
 
Elmaradt egy jótékonysági koncert – elment Zsombor

Elmaradt egy jótékonysági koncert – elment Zsombor

Múlt héten lett volna a Marczibányi téren, mi is kiemeltük az eseményt többször is. Nem követjük végig az adatbázisunkban szereplő minden koncertünk történetét, talán ezért lehet, hogy csak a minap jött szembe a hír: az Együtt Zsomborért című est február 6-án elmaradt, mert a...
 
 
Fotó: óInga Seliverstova/Pexels

Így juthatsz haza a szilveszteri buliból!

Egész szilveszter éjjel lehet utazni a 2-es, a 3-as és a 4-es metróval, a HÉV-ekkel, valamint az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busszal Budapesten, az éjszakai járatok pedig a szokásosnál lényegesen sűrűbben közlekednek.
 
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a...
 
Fotó: Charlotte Gainsbourg (Nagy Attila/Müpa)

Világsztárok írták alá a Müpa ünnepváró hangszobrait

Világsztárok által aláírt hangszobrokból és egy közel öt méter magas, függesztett elemből álló grandiózus installáció várja a látogatókat az ünnepi készülődés jegyében a Müpa Zászlóterében.
 
Fotók: MTI

Koncertek, adományok, Millenáris: megkezdte a termelést a Mikulásgyár

Idén már 15. alkalommal, a Millenáris Parkban nyitja meg kapuit a Mikulásgyár központi helyszíne, ahol december 21-ig várják a rászorulók számára felajánlott tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szert, jó minőségű ruhát, játékot, könyvet, édességet – cserébe jó...
 
Will Smith egy éjszakát a szabad ég alatt tölt

Will Smith egy éjszakát a szabad ég alatt tölt

Will Smith és Helen Mirren csatlakozott a hajléktalanság elleni küzdelem jegyében világszerte december 7-re meghirdetett figyelemfelkeltő és adománygyűjtő rendezvényhez, amelynek részvevői egy éjszakát a szabad ég alatt töltenek a szolidaritás jegyében.
 
Time after time – jótékonysági szuperprodukció a MOMkultban

Time after time – jótékonysági szuperprodukció a MOMkultban

Rock’n’roll, funky, rythm&blues és west coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig – ezzel rukkol elő a Cseh Tamás dalait feldolgozó produkciót 2015 óta minden évben színpadra állító GetCloser Concerts.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek