Milyen a Ricsárdgírrrel turnézni? Heatlie elárulja...

Milyen a Ricsárdgírrrel turnézni? Heatlie elárulja...

Mostanság azért már elhaltak azok a hangok, akik a fiatal zenészt csak "Csepregi Éva fiaként" emlegetik, saját jogon vívta ki magának a helyet a magyar könnyűzenében: Heatlie Dávid megy a saját feje után.
 
A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

Ha a hegy nem megy Mohamedhez... A Brains legújabb klipjében, a zenekar frontembere, Columbo átvitt értelemben és szó szerint is feljut a hegy csúcsára.
 
 
Fotó: NLP/FB

Fehér Holló új bandája Bongorral fuzionált

Holló és Zeller nyáron Lenti városában – borvidéken, izolálva – egy kéthetes alkotótáborban rengeteg dalt szerzett.. Ez a track is ott született.
 
Fotó: Máté Péter

Neked kijött egy szám: itt a Kispál és a Borz új klipje

Jó, az egy másik, egy nagyobb... Ez a szám pedig a Mocsár, amelyhez a fiatal rendező, Mazzag Izabella forgatott kisfilmet. Izának olyan klipeket köszönhetünk, mint Krúbitól a Szív, Beton.Hofitól a Közép kilét-Európa vagy az Esti Kornéltól a Most kéne kezdenünk.
 
Klipet kapott Rúzsa Magdi Fradi-lemezes dala

Klipet kapott Rúzsa Magdi Fradi-lemezes dala

Új felvétel érkezett a nagy Fradi lemezről. A projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki a közreműködők és vélhetően a szurkoló számára is kedves dalokkal fokozza a futballhangulatot.
 
Egy férfitól elvárják, hogy uralkodjon az érzelmei felett

Egy férfitól elvárják, hogy uralkodjon az érzelmei felett

Társadalmi sztereotípiák ihlették a Meg Egy Cukorka legújabb klipjét, amelynek forgatásából ukrán filmesek is kivették a részüket, megjelenését a háború is befolyásolta.
 
 
Csontok a szekrényből

Csontok a szekrényből

Új dallal és videóklippel lepte meg magát születésnapja alkalmából (péntek 13.) Belényi Mihály, azaz Audiopoeta, a kortárs verseiből szőtt csavaros popot és más stílusjegyeket ötvöző dalszerző-előadó. A „Csontok a szekrényből" című track többek között arra is rávilágít,...
 
Diszkóhangulat, nyolcvanas évek – öten írják Ava Max új dalait

Diszkóhangulat, nyolcvanas évek – öten írták Ava Max új dalát

A "One of Us" egy egyoldalú kapcsolat történetét meséli el, Ava írta Henry Walter (Maroon 5, Miley Cyrus), Mathew James Burns (Lady Gaga, Ariana Grande), Caroline Ailin (Dua Lipa, Selena Gomez), Brett McLaughlin (Troye Sivan, Selena Gomez) sztárszerzőkkel együtt.
 
 33 év után új dalt jelentetett meg az F.O. System

33 év után új F.O. System-dal jelent meg

Az F.O. System a ’90-es évek kultikus underground zenekara, akiknek egyetlen lemeze jelent meg és 1991-ben be is fejezték a közös zenélést, vagyis majdnem befejezték: mára már hagyomány, hogy évente egy koncerten találkoznak kitartó rajongóikkal. Így lesz ez január 28-án is: az...
 
A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar most a sokak által ismert Massive Attack lemez, a Mezzanine "női hangjával", Sarah Jay Hawley-vel alkotott.
 
Fotó: Révész Sándor/FB (2021.)

Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis ünnepi klasszikusát

Az új köntösbe csomagolt Ajándékot idén maga a Piramis egykori frontembere hozta el zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal.
 
Fotó: Three Days Grace/FB

A Budapest Parkban forgatták a Three Days Grace legújabb videóklipjét

A többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik, ”Explosions” című albumának bemutató turnéja során szeptember 30-án hazánkban is fellépett, a Budapest Parkban. A koncert sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy legújabb klipjüket, ”I Am The Weapon” című dalukhoz, teljes...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek