Fotó: sinco

Nem mondható, hogy a kutya sem volt kíváncsi a rendezvényre...

Több száz magyar filmes és zenész folytatott párbeszédet az idei BLEND-en, amelyet a Nemzeti Filmintézet Fast Forward Programja és a Hangfoglaló Program hívott életre még 2020-ban. A két iparág szereplőit közös platformra gyűjtő esemény online formában zajlott a szervező...
 
Fotó: FOO

Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti

Ezt a gondolatot a szervezők fogalmazták meg legújabb posztjukban, ami – egy merőben új lehetőséget is felkínálva – arra keresi a választ, hogy mit gondolnak a fesztiválozók a terveikről.
 
 
A Kolorádó fesztiváé elengedte a júniusi dátumot

A Kolorádó fesztivál elengedte a júniusi dátumot

Januárban, amikor megjelölték a két dátumot, azt írták, ők sem tudják, hogy alakul a járványhelyzet, pontosan milyen hatása lesz a szervezésre, programokra, külföldi fellépők beutaztatására. Valójában most sem vagyunk közelebb tudásban, de biztonságosabbnak tűnik az augusztus eleje.
 
Fotó: FOO/FB

Hamarosan döntenek a Fishing júniusi dátumáról

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a FOO idén semmit sem bíz a véletlenre, a fesztivál t egyszerre két időpontban is meghirdették: ha június 16-án még nem lehet tömegrendezvényeket szervezni, a jegyek/bérletek automatikusan érvényesek lesznek augusztus 24-28-ra.
 
Live CovAid 2021 – online jótékonysági koncert az egészségügyben dolgozókért

Live CovAid 2021 – online jótékonysági koncert az egészségügyben dolgozókért

Zenészek, táncosok és segítő szándékú civilek fogtak össze, hogy életre hívják a "Live CovAid 2021" segélykoncertet.
 
Sziget Fesztiválról még nem született döntés

A Sziget Fesztiválról még nem született döntés

Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a z RTL reggeli műsora vendége volt. Ha túltesszük magunkat a műsorvezetők könnyed poénkodásán, kirajzolódik, hogy bár a remény hal meg utoljára, a 2021-es szezont a nagy fesztiválok szervezői elengedték.
 
 
Nem lesz VOLT, nem lesz Balaton Sound idén

Viszlát 2022-ben! Nem lesz VOLT, elmarad a Balaton Sound

Azt sejtettük, hogy március a nagy bejelentések hava, hiszen ez az utolsó lehetőség arra, hogy a nagyfesztivál-szervezők eldöntsék, hogy belevágnak-e vagy sem. A kisebbeknek nagyobb a mozgásterük.
 
Katona Petra elmeséli, milyen volt a Karantén a Karib-tengeren

Katona Petra elmeséli, milyen volt a karantén a Karib-tengeren

Úgy első blikkre az ember azt mondaná, ha választhat Józsefváros és Barbados között, akkor magasan az utóbbi nyer. Aztán, ha belegondol, hogy 2 hónapig egy hajón vesztegelni... – már nem annyira nyerő a dolog.
 
Fotó: Kelemen Gergő Photography

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi fesztiválra.
 
 Martin Lopez fotója a Pexels oldaláról

Szívesen hallanád a zenekarod dalait magyar film betétdalaként?

Jön a BLEND 2021, a hazai filmeseket és zenészeket összekötő konferencia. A Hangfoglaló és a Nemzeti Filmintézet közös kezdeményezésére indult, a két iparág szakmai szereplőit megszólító esemény idén a pandémiás helyzetre való tekintettel online lesz követhető.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Ceruzával írjátok be – a főszervező szerint nem lesz idén Sziget

A 24.hu egy csaknem 7 perces videóriportban számolt be a nyári fesztiválok eshetőségeiről, megszólaltatva a Sziget, a Fishing és a Kolorádó képviselőit. Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület
 
Fotó: Hellfest

Láttál már metálost ülve fesztiválozni? A Hellfest sem tudja elképzelni...

Tegnap számoltunk be arról, hogy a francia kormány közlése szerint megtarthatók a nyári fesztiválok Franciaországban – de a koronavírus-járvány miatt koncertenként maximum ötezer fős, ülő közönség előtt, távolságtartással.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek