Két dátuma is van a 2021-es Fishing on Orfűnek

Két dátuma is van a 2021-es Fishing on Orfűnek

A 2021-es Fishinget egyből pótdátummal hirdették meg. ha június 16-án még nem lehet tömegrendezvényeket szervezni, a jegyek/bérletek automatikusan érvényesek lesznek augusztus 24-28-ra.
 
Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget

Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget

Ezt Gerendai Károly mondta a Forbes magazinnak. Hogy mi féltenivalója van, amikor 2017-ben eladta a részesedését? Inkább "mennyi": 15 százalék.
 
 
Megvannak  a Bondoró Fesztivál legelső fellépői

Megvannak a Bondoró Fesztivál legelső fellépői

2021-ben a Bondoró Fesztivállal nyitja a nyarat Kapolcs. A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik utcaszínház fesztiválra.
 
Fotó: Brett Sayles (Pexels)

A karantén jót tett az alkotókedvnek: rengeteg pályázat érkezett A DAL 2021-re

Szám szerint 412 pályázat érkezett A Dal 2021 című műsorba, amelyben jövőre tizedik alkalommal keresik Magyarország slágerét.
 
Nem tudunk más csinálni... A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound bízik a jövő nyárban

Nem tudunk más csinálni... A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound bízik a jövő nyárban

Fülöp Zoltán, a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztiváligazgatója (+ Akvárium Klub) a Piac & Profit magazinnak adott interjút, amelyet a Menedzsmentfórum szemlézett.
 
Fotó: Alina Vilchenko/Pexels

Vajon fognak az emberek jövőre koncertekre járni?

Ha a vírushelyzet jövőre hasonló lesz, mint idén, kormányzati segítség nélkül a hazai zeneipar szereplőinek negyede-harmada tönkre mehet – mondta a Music Hungary Szövetség elnöke, a veszprémi Music Hungary Konferencia zárónapja után.
 
 
Fotó: Balaton Sound

VOLT, Sound, Sziget: Normális esetben ilyenkor már árusítjuk a jegyeket

S tényleg, tavaly ilyenkor már javában dörgött az értékesítés, hogy a karácsonyi nagy ajándékmeccsben labdába rúghassanak a fesztiválok. Lobenwein Norbert a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapítója, a Sziget és az Akvárium Klub egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton...
 
Kitolták a A DAL jelentkezési határidejét

Kitolták a A DAL jelentkezési határidejét

Eszerint november 15. éjfélig még lehet jelentkezni A Dal 2021 című nemzeti dalválasztóba, amelynek idén sincs átjárója az Eurovízióra.
 
Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna: Eurovízió 2021

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?
 
Fotó: Galstonbury Festivals FB

Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett közönségét – ráadásul háromszor?

A kérdést nem mi tettük fel, nekünk ez elég utópisztikusnak tűnt volna – utópiákkal meg annyira nem foglalkozunk, de akinek mindez megfordult a fejében, az nem akárki: Michael Eavis, a Glastonbury atyja. (S a lányával, Emilyvel együtt csinálják.)
 
November 10-ig lehet jelentkezni a Dal 2021-re

Idén sem megyünk az Eurovízióra

Tizedik alkalommal keresik Magyarország legjobb slágerét a Duna televízió A Dal 2021 című műsorában, ami tavaly egy hirtelen fordulattal levetette a hátáról az Eurovíziót, és nemzeti dalválasztóvá változott át – ez idén sem lesz másképpen. Függetlenül attól, hogy megrendezik-e,...
 
Fotó: SZIN

Csak megtorpanás volt, de menetelnek tovább: készül a 2021-es SZIN programja

Azt már mindenki tudja, hogy több mint 50 év után a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok – más fesztiválokhoz hasonlóan – idén elmarad.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek