Több mint (3,6 milliárd forintért keltek el Mark Knopfler gitárjai

Több mint 8 millió fontért (3,6 milliárd forintért) keltek el szerdán egy londoni árverésen a Dire Straits együttest alapító Mark Knopfler gitárjai és erősítői. A londoni árverésre 61 országból jelentkeztek be licitálók és vásárlók.

Fotó: Christie's
Nagyon sok pénz gyűlt össze a Quimby-tagok kerámiáiból

Nagyon sok pénz gyűlt össze a Quimby-tagok kerámiáiból

A Quimby jótékonysági aukcióján az együttes tagjainak műveiért összesen 2 millió 441 ezer forintot fizettek a licitálók, akiknek az adománya a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórház és Szakambulancia munkáját támogatja.
 
Fotó: Qumby/FB

Elárverezik a Quimby tagjai a saját maguk által készített kerámiákat

A zenekar 12 db sk tervezett, készített, dedikált és sorszámmal ellátott kerámia tányért bocsát árverésre, melynek bevételéből a Vadaskert Alapítványt támogatják. Támogatjátok velük – ha licitáltok!
 
 
Időutazás a nyolcvanas évekbe – plakátok szárnyán

Falra fel! Időutazás a nyolcvanas évekbe – plakátok szárnyán

Hetedik alkalommal kerül sor a magyar plakátörökség elkötelezett gyűjtőjének számító Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium közös szervezésében a Falra fel! Plakátaukcióra. A május 12-i eseményen személyesen és online egyaránt lehet majd licitálni a ritkaságokra. Az árverési...
 
Fotó: Péterfy Bori/FB

Az este, amikor Péterfy Bori nem énekel…

Mint arról már beszámoltunk, Péterfy Bori és zenekara nyitja a Kobuci kert új évadát, de amiről most szólunk, ott nem a zenéé lesz a főszerep.
 
Mutasd a plakátodat, megmondom, ki vagy!

Mutasd a plakátodat, megmondom, ki vagy!

Mivel magunk is nagy rajongói vagyunk a plakátoknak, rendszeresen beszámolunk a Plakátfiú által szervezett aukciókról, különös tekintettel a zenei témájú falragaszokra.
 
Lennon '70-ben eljátszott nekik néhány dalt, most egy kisebb lakás áráért elárvereztették a felvételt

Lennon '70-ben eljátszott nekik néhány dalt, most egy kisebb lakás áráért eladták a felvételt

Egy eddig ismeretlen John Lennon-hangfelvétel 370 ezer dán koronáért (17,9 millió forintért) kelt el egy koppenhágai aukción kedd este. A kazettát 23 fotográfia és egyéb relikviák kíséretében adták el, a becsült ár 200-300 ezer korona volt. Nem tudni, ki fizetett érte ennyit...
 
 
Elkelt Cher szerkója, amiért megvadultak a tengerészek

Elkelt Cher szerkója, amitől megvadultak a tengerészek

Összesen majdnem 5 millió dollárt (1,4 milliárd forintot) hoztak Kurt Cobain, Elton John, Cher, Eddie Van Halen, Bob Dylan és más rocklegendák relikviái a Julien's aukciósház közlése szerint. A három napon át, péntektől vasárnapig tartó, Music Icons elnevezésű eseményen több mint...
 
Fotó: Grammy Museum

Elárverezik Amy Winehouse fellépőruháit

Tíz évvel tragikus halála után kalapács alá kerülnek Amy Winehouse ikonikus ruhakölteményei – adta hírül a Blikk.
 
Ennek a plakátnak a kikiáltási ára 20.000 forint.

Tettünk egy nyálcsorgatós kört a Falra fel! plakátaukció katalógusában

A Plakátfiú szervezésében és az Axioart lebonyolításában ismét plakátaukciót rendeznek Falra fel! címmel, 2021.03. 26-án, pénteken 19.00 órától – a helyzethez alkalmazkodva ezúttal online. A tételek között több olyan is akad, ami megdobogtathatja a zenekedvelők, koncertfanatikusok...
 
Fotó: Omega Auctions

800 ezer egy Radiohead-kazettáért?

Január végén kerül kalapács alá (csak képletesen...) az a demókazetta, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként vettek fel a később világhírűvé vált Radiohead brit rockegyüttes tagjai.
 
Vajon ki az a titokzatos T&T? A FALRA FEL Plakátaukció 4.0 zenei időutazásra hív

Vajon ki az a titokzatos T&T? A FALRA FEL! plakátaukció zenei időutazásra hív

És nem, nem áruljuk el, ki bújik a T&T név mögött – nem a TNT, ennyit azért könnyítünk... Más tipp? Bár ha megkeresed Plakátfiút, a plakátuniverzum magyar helytartóját, biztosan elárulja neked. Az árverés – természetesen – online lesz november 20-án.
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek