Ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a magyarázat, mi volt ez!
 
Ezt az öt magyar slágert játszották tavaly a legtöbbet

Ezt az öt magyar slágert játszották tavaly a legtöbbet

A 2019-ben legtöbbet élőben játszott dalok listáját a Hungária együttes 40 éves Csókkirály című slágere vezeti, ám az élmezőnybe az örökzöldek mellé bekerült a Magna Cum Laude Pálinka dal című szerzeménye is.
 
 
Csodarobot

Klubkoncert-helyszínek, figyelem: jön a vírusölő csodarobot!

Lehet, hogy megvan a koncerttermek vírusmentesítésének csodafegyvere? A japánok megint beelőzték a világot, és saját készítésű robotjuk, úgy tűnik, működőképes. S bár tudjuk, hogy a gyakorlati alkalmazása a szempontunkból több kérdést is felvet, azért eljátszottunk a gondolattal.
 
Fotó: Zsolnay Fényfesztivál

Új utakat keres a Zsolnay Fényfesztivál

A Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség több csomagot is letett a kormány asztalára, amelyek a földre zuhant fesztiválszegmens problémáin hivatottak segíteni.
 
Fenyő-ünnep Rockandrolliában: Szörényi Levente lesz a vendég

Fenyő-ünnep Rockandrolliában

A karácsonyi ünnepek hosszú évek óta elengedhetetlen programja Fenyő Miklós év végi nagykoncertje az Arénában. A Fenyő Ünnep showműsor szervezői idén is fergeteges hangulatot és meglepetéseket ígérnek.
 
Fotó: Bors

Úgy búcsúztak el Szaxi Maxitól, ahogy élt

A Bors közölt fényképes tudósítást az augusztus 21-én elhunyt zenész búcsúztatásáról.
 
 
Film és zene – az az idei Budapesti Klasszikus Film Maraton témája

Film és zene – ez az idei Budapesti Klasszikus Film Maraton témája

A magas szőke férfi is a rendezvény vendége lesz idén, kiderül, hogy Pierre Richard felemás cipőben jön-e...
 
NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

Mi még ott tartottunk, hogy bele-belepillantottunk a szombati margitszigeti nagykoncert felvételeibe, melyek egy igazán nagy buliról tanúskodtak, aztán szembejött velünk a HVG cikke.
 
Fotó: MTI (1995)

Különleges gesztussal emlékezik meg Szaxi Maxiról nagykoncertjén Fenyő Miklós

Fekete Gyula, akit a közönség és a szakma Szaxi Maxiként szeretett, múlt héten távozott az égi zenekarba. Háromszor is feltűnt a Fenyő Miklós által alapított Hungáriában – a "jampi" korszakukban ragadt rá a becenév. Fenyő különleges megemlékezést tervez szombat esti...
 
A Fenyő Miklós-koncert szervezőjének közleménye a siófoki koncerttel kapcsolatban

A Fenyő Miklós-koncert szervezőjének közleménye a siófoki koncerttel kapcsolatban

Nyáron, amikor délután/este leszakad az ég, az ember nem tud nem azokra gondolni, akik éppen szabadtéri koncertre mennének... Megveszed a jegyed, esetleg odautazol, készülsz testben-lélekben, aztán csak állsz ott, és legszívesebben szétvernéd a legközelebbi esőfelhőn az esernyődet... S...
 
Gödöllő

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
 
Fotó: Zsolnay Fényfesztivál

Lenyűgöző éjszakai fényattrakciók, 170 ingyenes program – Zsolnay Fényfesztivál

Fényfestéseket, fényinstallációkat, utcaművészeti produkciókat és koncerteket kínálnak a szervezők a 4. Zsolnay Fényfesztiválon, amelyet június 27. és 30. között rendeznek meg Pécsett.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek