Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo – értesül a Kreatív.hu
 
Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.
 
 
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Zenés képregényszínház a Budapest Bárral

Találós kérdés következik: a TRIP és a Városmajori Szabadtéri Színház produkciójának szezonbeli premierje szeptember 14-én lesz az UP Újpesti Rendezvénytérben a Budapest Bárral – hány éves a kapitány?
 
Leánykérés koncert közben: Mészáros Árpád Zsolt kedvese igent mondott

Leánykérés koncert közben: Mészáros Árpád Zsolt kedvese igent mondott

A színész-énekes vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese kezét a Budai Szabadtéri Színházban, a ’Négyen’ című koncert alatt.
 
Elmarad a pénteki EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA-koncert

Elmarad a pénteki Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra-koncert

A Szabad Tér Színház sajnálattal közölte, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra 2020. július 24-ére meghirdetett EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA koncertje az érvényben lévő beutazási szabályok bevezetése miatt elmarad.
 
Kiütötték a Fonó falát!

Kicsi nekik ez a ház, kirúgták a Fonó oldalát!

De tényleg, ez nem valami szójáték: megnyitották a Pajta falát, így nagy méretű szabad levegős helyszín alakult ki két használható színpaddal: a régi, Pajta-béli nagyszínpad mellett épült egy új kisszínpad a grillteraszon, a zöld növények ölelésében.
 
 
Rost Andreától Fenyő Miklósig: nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Rost Andreától Fenyő Miklósig: nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Rost Andrea és Piotr Beczala operaénekesek koncertje nyitja meg július 17-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonját Budapesten.
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
Fotó: MRME

Ezek a szabadtéri rádiós koncertek időpontjai!

Zenélő Magyarország címmel háromnapos szabadtéri koncertsorozatot ad péntektől Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara.
 
Corvin Plaza mozi

Ez a Corvin-tető nem az a Corvintető: ez a KULTIK Terasz

Ha már egyszer belevágtunk a szabadtéri mozis-ügybe, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy újabb hellyel bővült a fővárosi lista. Ezúttal a Corvin Plaza tetején ücsörögve nézhetünk filmeket.
 
Fotó: Deszkavízió

Minden 4. helyre árulnak jegyet a Városmajori Szabadtéri Színpad koncertjein

A korlátozások enyhítésével a Városmajori Szabadtéri Színpad is újratervezte programkínálatát, és így júliusban ismét megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Számos koncert és színházi produkció is szerepel a vendégcsalogató műsorfolyamban.
 
Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncerte még mindig nem

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek