Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a ‘Pók’. A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő, Kizlinger Lilla rendezett. 
 
Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Élő online Kosztolányi-estet tart a Kaláka együttes március 27-én szombaton este a Marczibányi Téri Művelődési Központ közösségi oldalán. Az esemény megtekintése ingyenes.
 
 
Fotó: Hangfoglaló

A HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztője lett a Hangfoglaló új vezetője

A 2015-ben létrejött, majd 2018-ban részben megújított, 2020 eleje óta pedig Bali Dávid által vezetett Kollégium mandátuma február végén lejárt. Az összesen 9 alprogrammal működő testület új tagjainak névsora március 19-én került ki az NKA oldalára.
 
Vajon éltünk-e, de tényleg?

Vajon éltünk-e, de tényleg?

Már elérhető az online zenemegosztókon a HELO ZEP! legújabb dala. A zenekar 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, MUTASS VALAMI UJJAT névvel, de máris itt az új single, amit a világban kialakult helyzet ihletett.
 
Pearl Jam koncert 2018-ban a Palau Sant Jordi arénában

A tesztkoncert után majdnem igazi arénabuli lesz Barcelonában

Barcelonában 5000 fős rockkoncertet rendeznek március 27-én, miután a korábbi, teszteléssel lezajlott kísérleti koncertek során nem fertőződött meg senki – írja a Telex.
 
Az USA két államában mostantól teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két...
 
 
Csak hang legyen és fény – rengeteg éjszakázás, feszültség, túlóra

Csak hang legyen és fény – rengeteg éjszakázás, feszültség, túlóra

Magyarországon először készült átfogó, feltáró alapkutatás a hang-, fény- és látványtechnikai szakmáról, és az eredmények lehetővé teszik cselekvési javaslatok megfogalmazását is.
 
Fotó: Balaton Sound

Zamárdi képviselőtestülete kötelezővé tenné az oltási igazolványt a Balaton Soundon

Ismét a 24.hu-ra hagyatkozunk, ők írták meg, hogy a zamárdi képviselő-testület nagyon kemény járványügyi megelőző intézkedéseket várna el a szervezőktől: az egyelőre még bevezetés előtt álló oltási igazolványt is kötelezővé tennék a rendezvényen.
 
Fotó? Bikini/FB

D. Nagy Lajos szerint sötét háttérhatalmak némították el a Bikini FB-koncertjét

"Egy este a Bikinivel – Koncertfilm-vetítés és interaktív élő beszélgetés" címmel hirdetett fizetős Facebook-eseményt a Bikini február 20-ra. A 26. percben azonban megszakadt az élő adás.
 
Ez a Daft Punk hattyúdala

Ez itt a Daft Punk hattyúdala

Az elmúlt 30 év egyik legbefolyásosabb és legnépszerűbb formációja hétfőn reggel közzétett „Epilógus” című videójában jelentette be visszavonulását.
 
25 év után visszatért Császár Előd

Visszatért Császár Előd

Tiltott szerelem... dúdolod? Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel tért vissza.
 
Fotó: Thomas Mester (New York)

Február 20-tól engedélyezik az alkalmi utcai rendezvényeket New Yorkban

Újraindítják New York kulturális életét – adta hírül a Papageno.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek