A tavalyi nyitás a Kobuciban (FB)

Napokon belül bejelenthetik: indulhatnak a szabadtéri kulturális programok is (?)

Azt már megszokhattuk, hogy az információ nem egyetlen csövön jön, hanem szemesnek áll a világ: aki nap mint nap átnyálazza a magyar online sajtót, érdekes dolgokra bukkanhat, csak a rendezvényhelyszínek dolgozóit nem irigyeljük, mert nekik minden egyes infócseppen az életük múlik. Ez...
 
A teraszok nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg

A teraszok nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg

Ne felejtsétek el: mindenkinek haza kell érnie 22 óráig.
 
 
A fotó illusztráció

Mától lehet koncertre menni – Svájcban

Svájcban ma kezdődik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások enyhítésének harmadik szakasza. Kinyitnak a színházak, a mozik, a koncerttermek és az éttermek teraszai. A sportesemények idején a stadionokban is engedélyezett lesz a nézők jelenléte – írja az MTI
 
Fotó: Fellini Római Kultúrbisztró

Várhatóan a jövő héten nyitnak a teraszok

Amint a beoltottak száma eléri a 3,5 millió főt, kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A mai napig 3 145 592 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 349 314-en már a második adag vakcinát is megkapták. Figyelem: egy oltás nem egyenlő a védettséggel, legyetek körültekintőek!
 
Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a  Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Megalakult a Magyar Turisztikai Program Alapítvány a rendezvényszakma tapasztalt és elismert szereplőinek támogatásával.
 
 Luca Nardone fotója a Pexels oldaláról

A nyarat is maszkban kell végigcsinálnunk?

Falus Ferenc korábbi tiszti főorvos szerint nyáron még nem szabadna megtartani a tömegrendezvényeket. A szakember az ATV-nek nyilatkozott, amit a HVG szemlézett.
 
 
Hétvégenként miénk lesz itt a rakpart!

Hétvégenként miénk itt a tér – vagyis a rakpart!

Nem mintha ott nőttünk volna fel, de akkor is miénk lesz ott a tér, mert a beruházások megkezdéséig a főváros a hétvégéken újra megnyitja a gyalogosok és a kerékpárosok számára a rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között.
 
Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

A kis klubok az egyik legértékesebb elemei ennek az egykor élettel teli és színes világnak, nem csak zenei szempontból, de ők a bölcsői rengeteg új művészeti formának, közösségnek, kulturális mozgalomnak – és a szabad gondolkodásnak is.
 
Kings of Leon, Metallica, U2 – összefogott a zenészvilág a háttérmunkásokért

Kings of Leon, Metallica, U2 – összefogott a zenészvilág a háttérmunkásokért

A Live Nation, a világ egyik – ha nem a legnagyobb – koncertszervező cége egy évvel ezelőtt hozta létre a Live Nation Crew elnevezésű alapot, ami a zeneipar háttéremberein, a színpadi munkásokon, a roadokon, a világosítókon, a hangmérnökökön és a technikusokon kívánt segíteni.
 
Fotó: sceneweb.fr

Koncerttermeket és színházakat foglalnak Franciaországban

Franciaországban már tucatnyi színházat, operát és koncerttermet érint a színházfoglalási mozgalom, amelyet színművészeti egyetemek hallgatói és szabadúszó művészeti dolgozók indítottak a koronavírus-járvány miatt hónapok óta zárva tartó kulturális intézmények...
 
Az olaszok soha nem fogják elfelejteni a balkonkoncerteket

Az olaszok soha nem fogják elfelejteni az erkélykoncerteket

Olaszország volt az első, amelyet tavaly ilyenkor lezártak Európában. Most az olaszok azt mondják, soha nem fogják elfelejteni a hirtelen, estéről reggelre lezárt városokat, a teljesen üres utcákat és tereket, az utakat eltorlaszoló rendőri ellenőrzőpontokat, a balkonokon tartott közös...
 
Egy éve nem voltam ilyen boldog – tesztbuli volt Amszterdamban is

Egy éve nem voltam ilyen boldog – tesztbuli volt Amszterdamban is

1300 fő részvételével – és helyi dj-k közreműködésével – kísérleti bulit tartottak szombaton az amszterdami Ziggo Dome-ban – számolt be az Euronews.hu.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek