Az Analog Balaton is játszik a Bonobo előtt az Arénában

Az Analog Balaton is játszik Bonobo előtt az Arénában

Bonobo november 29-én mutatja be Fragments című albumát a Papp László Budapest Sportarénában. Európai turnéjának előzenekara az elektronikát világzenével és ütőhangszerekkel ötvöző Poté lesz. Budapesten azonban az Analog Balaton is bemutatkozhat a downtempo világsztárja előtt.
 
 Az Arénába készül a 100 Tagú Cigányzenekar

Az emelkedő energiaárak miatt áprilisra halasztja jubileumi nagykoncertjét a 100 Tagú Cigányzenekar

A terv az volt, hogy 2023. január 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad ünnepi koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar. A szervezők a zenekarral és a helyszínnel egyetértésben, az emelkedő energiaárak miatt döntöttek a halasztás mellett, az új időpont: 2023. április 23.
 
 
Mégsem offolja a zenélést Michael Bublé – sőt: Budapesten is koncertezik!

Mégsem offolja a zenélést Michael Bublé – sőt: Budapesten is koncertezik!

Úgy tűnik, a sztár korábbi abbahagyomazenélést-morfondírozása csak teoretikus volt (vagy a menedzsere gondolt egy különöset): a Higher turné nem zárul októberben Buffalóban, hanem folytatódik jövőre, ráadásul a jó öreg kontinensen is. Budapestre, az MVM Dome-ba 2023. február 8-án ér.
 
Budapestre is ellátogat a hamarosan induló Ennio Morricone emlékturné

Budapestre is ellátogat a hamarosan induló Ennio Morricone emlékturné

A mester családja által szervezett, és zenészbarátait, egykori munkatársait is felvonultató, november 5-én Tokióban elrajtoló különleges koncertsorozat 2022. december 18-án ér Budapestre.
 
Egy elképesztően sikeres nyár után itt a Maneskin új dala

Egy elképesztően sikeres nyár után itt a Maneskin új dala

A zenekar számos fesztivál nagyszínpadán lépett fel világszerte, többek közt a Global Citizen és az MTV VMA Awards díjátadón is megmutatták tehetségüket.
 
Fotó: Hans Zimmer

Hans Zimmer a nyári koncertturnéján vette fel az új albumát

A Hans Zimmer Live című dupla lemez a zeneszerző legnépszerűbb darabjainak új feldolgozásait tartalmazza. Egyebek mellett Az oroszlánkirály, A sötét lovag, a Dunkirk, a Gladiátor és az Eredet filmzenéi is újragondolt változatban hallhatók majd a korongokon.
 
 
Fotó: SUM41/FB

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan az Arénában

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a népszerűségük, de az évek során új rajongókra tettek szert, akik közül szép számmal képviseltették magukat a vasárnap esti Papp László...
 
 Öt év után visszatér Budapestre a Depeche Mode

Öt év után visszatér Budapestre a Depeche Mode

A Memento Mori (...) világkörüli turné 2023. március 23-án rajtol el Sacramentoban, és 2023. július 28-án ér a Puskás Arénába.
 
Fotó: Ashley Osborne

A Sum 41 jövő héten Budapestre érkezik – üzent nektek az énekes!

A Sum 41 október 2-én lép fel az Arénában Does This Look All Killer No Filler elnevezésű turnéjával, ahová a Simple Plan is velük tart.
 
Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Már a jegyértékesítés első napja is elég volt hozzá, hogy a német zenekar csaknem csurig töltse a Puskás Arénát a július 11-i koncertre.
 
Az Arénában mutatja be Máté Péter-lemezét a Karthago

Az Arénában mutatja be Máté Péter-lemezét a Karthago

Egy igazán különleges estének nézünk elébe, hiszen miközben tulajdonképpen új rock-számokat hallgathatunk, a dallamok és szövegek viszont egytől egyik ismerősek lesznek november 19-én a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Most, hogy tuti jönnek, visszalapoztunk az archívumunkban, mert már nem emlékeztünk, hogyan sikerült valakiknek lóvá tenniük az egész magyar sajtót (is).
 
Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Vajon befelé nyílik az Akváium Lokál ajtaja?

Az Akvárium Lokálban mutatja be új lemezét a Minimyst. A közönség a most megjelent új dal kivételével már hallhatta a Befelé nyílik dalait, melyek mindegyikét eljátsszák május negyedikén. A koncerten a Summer Freeze lesz a vendégük.

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja – koncertekkel

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III. kerületi majális, az Óbuda Napja. Gyerekkoncertek, világzene, könnyűzenei produkciók szerepelnek az étlapon a képzeletbeli jó túrós csusza mellett, amiért annak idején érdemes volt Óbudára...
Új koncertek