Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Bonobo

A Bonobo nem egy zenekar – koncert az Arénában!

Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja világkörüli turnéja keretében érkezik Budapestre, hogy november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában mutassa be érzelmileg eddigi legintenzívebb lemezét.
 
Fotók: MartAssist

Tökéletes búcsú-rockcirkusz, szerpentin, konfetti, tüzijáték, görögtűz, vér, tűznyelés, repülő gitáros és még zene is: KISS

KISS. Négy festett arc. Akik egy időben nem lettek festettek. Aztán megint, máig is. Hetven éves korukra is így lépnek fel. A rockcirkusz nagymesterei, a látványos show zsenijei. Nem mellesleg rockklasszikusok is. Akiknek a legnagyobb slágerük egy diszkónóta, amire rockerek csilliárdjai...
 
Fotó: Sum 41

A Sum 41 és a Simple Plan közös turnéval tér vissza Budapestre!

A két kanadai együttes a kétezres években vált híressé, amikor csúcson volt a pop-punk, de sikerük és népszerűségük azóta is töretlen, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy folyamatosan turnéznak, és nem kevés sold out koncertet adnak a mai napig.
 
Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

A 2 az 1-ben születésnapi nagykoncert egy igazi retro zenei utazást ígér: nem csak a Berkes életmű legjava elevenedik meg újra előttünk, az Első Emelet egy zenei korszakot is megidéz majd az Arénában.
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
Fotó: Mogyoródi Aquaréna

Szezonnyitó Retró party a mogyoródi Aquarénában

Szezonnyitó Retró partyval várja vendégeit Magyarország legnagyobb aquaparkja, a mogyoródi Aquaréna június 24-én. A lemezeket DJ Dominique pakolja majd.
 
Fotó: RHCP/FB

Amiért koncertre járunk – Köszönetnyilvánítás a RHCP-nek

Az iskolapéldája a jó koncertnek. A Red Hot Chilli Peppers minden lány alapzenekara, akinek az apukájának jó zenei ízlése volt. Most végre felnőtt fejjel is meghallgattam őket a Puskás Arénában.
 
Fotó: Frank Embacher

Visszajön Hans Zimmer!

A kétszeres Oscar-díjas Hans Zimmer nagy sikerű turnéjával visszatér Európába. A művész 2023. június 5-én 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet remek csapatával.
 
Fotók: Marton Károly

Színház az egész világ: még egy Iron Maiden-show is!

Nem jártam még a Groupama Arénában. Semmi konkrétum, pusztán intuitív blikk: a pályán közepén állva van benne valami nyomasztó. Hülyén hangzik egy stadion közepén azt mondani, hogy klausztrofóbikus, ugye? Pedig ahogy álltam az első sörömmel a kezemben, túl a kötelező szelfin,...
 
Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a...
 
Rahul Pandit fotója a Pexels oldaláról

Több mint 50 embert vezettek ki a TOOL budapesti koncertjéről

Összesen 57 embernek kellett elhagynia a progresszív metálzenekar koncertjét, mert a banda kérése ellenére elővették a koncert alatt a telefonjukat – írja a HVG.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek