Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.
 
Mégis átteszik az Arénába Maneskin koncertet

Mégis átteszik az Arénába Maneskin koncertet

Amikor pillanatok alatt telt házas lett a koncert a Barba Negrában, megkérdeztük, felmerül-e annak a lehetősége, hogy áttegyék az Arénába. Akkor azt a választ kaptuk, hogy a zenekar kifejezett kérésére nem lesz stadionkoncert.
 
 
Fotó: Göbölyös László

A Rómeó és Júlia üzenete rég volt ennyire aktuális – a musical áprilisban az Arénában búcsúzik

„Szerelem a gyűlölet ellen!" Három év kényszerhallgatás után, 2022. április 14-én este ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán látható Gérard Presgurvic világsikerű musicalje.
 
Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa az Arénában

Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa az Arénában

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja, aki tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2022. március 5-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert címe „Szabadnak születtél”, ami a pandémia alatt készült és kiadott stúdióalbumának a címe is.
 
Az Eurovíziós dalversenytől a legnagyobb nemzetközi sikerekig: jön az ABBA-show

Az Eurovíziós dalversenytől a legnagyobb nemzetközi sikerekig: jön az ABBA-show

A két énekesnő a megszólalásig hasonlít Agnetha-ra és Anne Fridre – de ez kevés lenne a nemzetközi sikerhez, a megszólalás utáni minősítés sokkal fontosabb :)
 
Fotó: Dead Can Dance/FB

A legutóbbi albumáról csak egyetlen számot fog játszani Dead Can Dance

A kultikus világzenei csapat áprilisban kezdi európai turnéját, amely május 8-án érinti a Budapest Sportarénát. Mint Brendan Perry az MTI-nek elmondta, a turnéra minden dalhoz új hangszerelést készített.
 
 
Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.
 
Fotó: Red Bull Pilvaker

A Red Bull Pilvaker csapata ebben a formában utoljára lesz látható az Arénában

Tízéves a Red Bull Pilvaker. Az 1848-as forradalom hősei előtti tisztelgésből indult modern előadói- és alkotócsapat március 15-én ebben a formában utoljára lesz látható együtt a Papp László Budapest Sportarénában.
 
A Sabaton elhozza Budapestre a mongol folk metalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik...
 
A One Direction nem jutott el hozzánk, de Harry Styles jön, jön, jön!

Megvan Harry Styles koncertjének új időpontja!

Harry Styles 2020-ban jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, amelyben végre-valahára hazánkat is útba ejti. A Papp László Budapest Sportarénában adott volna koncertet 2020. május 31-én, amit az ismert okokból töröltek.
 
Fotó: Hobo/FB

Térdig betegségből – Hobo kilábalt a covidból

Hobo a Blikknek adott interjút, amelyben arról is mesél, hogy megjárta a poklot ezzel a betegséggel. Jó hír, hogy gőzerővel készül az arénás nagykoncertjére, amelynek címe: Hobo 70 –Térdig a sz*rban, fülig a szeretetben. Maradjunk ez utóbbinál most :)
 
Fotó: Stephen Jensen

A Hollywood Undead lesz a Five Finger Death Punch előzenekara

A Los Angeles-i heavy metal banda – két évvel telt házas koncertjük után – ismét a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet 2022. július 5-én, a bulira vendéget is hoznak.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek