Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
Fotó: The Prodigy/FB

A The Prodigy tagjai elérkezettnek látják az időt megszólalni

A The Prodigy tagjai a közösségi oldalukon jelentették be, hogy elérkezett az ideje annak, hogy elmeséljék a történetüket: dokumentumfilm készül a banda történetéből. A posztot a Blikk szúrta ki.
 
 
Vihar a biliben, avagy tényleg áll a bál a Barta Tamásról készült film körül?

Siess megnézni ingyen, mert úgy néz ki, betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre az alkalomra egy hétig mindenki számára hozzáférhetővé teszik a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmjüket – értesült a 24.hu.
 
Ringo Starr új abummal jelentkezik, Paul McCartney-ról filmet forgatnak

Ringo Starr új abummal jelentkezik, Paul McCartney-ról filmet forgatnak

Zoom In címmel új albumot készített Ringo Starr, akinek Paul McCartney, Dave Grohl és Finneas segített a dalok és a felvételek elkészítésében. Az emlegetett másik ex-Beatleről hatrészes dokusorozat készül. Ja, és ő is kiadott egy új albumot.
 
Fotó: Bruce Springsteen/FB

A Főnök levelét a toplisták csúcsán kézbesítették

Bruce Springsteen (71) ‘Letter To You’ című lemeze – az előadó 20. stúdióalbuma –, karrierjének egyik legsikeresebb kiadványa: megjelenésekor 11 országban az első helyen nyitott
 
Egy dokumentumfilm is érkezik Bruce Springsteen új albuma mellé

Egy dokumentumfilm is érkezik Bruce Springsteen új albuma mellé

Ahogy arról már írtunk, a Főnök Letter to You című lemeze október 23-án jelenik meg– ezzel együtt napvilágot lát a stúdiómunkát megörökítő, azonos című filmes anyag.
 
 
Jön, jön, jön a Ronnie Wood-film!

Jön, jön, jön a Ronnie Wood-film!

Október 22-től érkezik országszerte a mozikba Mike Figgis zenés dokumentumfilmje, amely meghitt portrét állít a Rolling Stones legendás gitárosa, Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész – és örök túlélő.
 
Így kellett lennie? A Beatles húzós utolsó éve

Így kellett lennie? A Beatles húzós utolsó éve

1969 januárjában egy televíziós fellépés anyagát vették fel a stúdióban. Január 30-án adták utolsó élő koncertjüket a londoni Apple Corps-székház tetején (képünkön). 1969 szeptemberében jelent meg az Abbey Road, ez időtájt lépett ki a bandából John Lennon, 1970 márciusában...
 
Az elmaradt bemutató plakátja

Le akarják állítani az LGT egykori gitárosáról szóló film bemutatását

Ami elég fura ügy, hiszen egy éve szeptemberben már bemutatták... Megírtuk. Igaz, előtte pár nappal, nem a filmbemutató után, de nem értesültünk arról, hogy bármi akadály is felmerült volna.
 
Unod a sorozatokat? Nézz zenei témájú dokut!

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes ajándék, amit ritkán kap az ember az életben. Egyszerre ott vagyunk a világ legelképzelhetetlenebb helyzetében, és örülhetünk vagy szenvedhetünk...
 
Lesz szeptember! Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje ekkor kerül a mozikba

Lesz szeptember! Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje ekkor kerül a mozikba

Szeptemberre tűzték ki az Oscar-díjas rendező-producer Peter Jackson The Beatles: Get Back című dokumentumfilmjének bemutatását. A produkcióban korábban sosem látott felvételek is szerepelnek a Beatles együttesről.
 
Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

A január 27-én kezdődő Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (BIDF) Magyarországon is bemutatják a Once Aurora című filmet.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek