Ma van a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja.

Koncz Zsuzsa, Bródy János, Cipő, Demjén Ferenc és Somló Tamás – egy dalban

A YT-videó ma bukkant fel az üzenőfalamon. Nem véletlenül, persze. Sosem hallottam még ezt a számot. A hír, amely a közösen felénekelt dalról szól, 2013-as, maga a hangfelvétel még ennél is régebbi.
 
Fotó: Stekovics Gáspár

Rászállt Presser Gáborra a bulvár

Az egyik elkezdte, aztán átvette az összes. Úgy tűnik, nem csak a hölgyeket sújtja a bulvármédia figyelme, már ami a kilókat illeti (és nem aranyban), hanem az urakat is: azzal vannak elfoglalva, hogy Presser Gábor lefogyott...
 
 
Melyik volt a legjobb focivébé himnusz?

Melyik volt a legjobb focivébé himnusz?

Elkészült a 2018-as futball világbajnokság hivatalos dala – elkövető: Jason Derulo –, és nem is lett annyira szörnyű, mint ahogy sokan féltek tőle...
 
Fotó: Nagy J. Zsuzsa

Caro Emeraldnak elfelejtettek szólni, hogy egy arénában lép fel

Hétfő este nagyon sok ember volt kíváncsi Caro Emeraldra és héttagú zenekarára. Legalábbis ahhoz a térhez képest, amelyet lekanyarítottak a Budapest Sportarénából.
 
King Krule egyáltalán nem cuki – szerencsére

King Krule egyáltalán nem cuki – szerencsére

Hétfő este tele volt az A38. Ez nem nagy újság, máskor is megesik. Ezen a napon volt azonban a hónap legdrágább jegyárakkal futó koncertje. Amelyre állítólag pillanatok alatt elfogytak a jegyek. Egy 23 éves brit srác lépett fel. Akinek a nevét én speciel egy hónapja hallottam először....
 
 Belga-koncert túlélő üzemmódban

Belga-koncert túlélő üzemmódban

A múlt hétvégén tartotta a Bëlga Csumpa című albumának bemutatóját az Akváriumban. Jó sokan voltak.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

120 perc Rod Stewart

Szinte percre pontosan, nyolckor kezdte, és 22 nulla nullakor fejezte be budapesti koncertjét Rod Stewart. Mi fért bele ebbe a patikamérlegen kimért két órába?
 
Mi a baj a nosztalgiával?

Mi a baj a nosztalgiával?

Ma két írást válogattunk be a hírfolyamunkba: az egyik egy összeállítás Soltész Rezső napokban megjelent interjúiból, a másik egy blogger véleménye – nem igazán van egyezés a kettő között, bár a téma hasonló: a nosztalgia. Az írás végén csatoljuk mindkettőt.
 
Katona Klári többé már nem énekel nekünk?

Katona Klári többé már nem énekel nekünk?

A napokban jelent meg Katona Klári Közelség című könyve. Tegnap a könyvbemutatón jártunk. A Hadikban még a csilláron is lógtak (nagyon szép csillárjuk van), jó páran állva nézték végig az előadást.
 
Az LGT – Somló Tamással...

Két este az Akváriumban: ColorStar-koncert és Somló Cirqsz-emlékbuli

A héten kétszer voltunk az Akváriumban: csütörtökön mezei koncertlátogatóként a Kis Hallban, vasárnap pedig a Nagy Hall VIP karzatán jártunk.
 
Barátok közt: így keveredett a punkrock a metállal és a billykkel

Barátok közt: így keveredett a punkrock a metállal és a billykkel

Mondhatni, visszafogott érdeklődés övezte a 100-as Klub country punkabilly szeánszát a Dürerben, de: hála istennek! Vagy a sátánnak. Vagy a szerda este punnyadóknak. Valahogy szűk körben jobban feküdt a dolog, nem tapostak agyon, nem lökdöstek, nem kellett sorba állni sem a mosdónál,...
 
Fotó: MTI

Angyali lányok mennyei haknija az Arénában: Celtic Woman

A szerkesztőségből elmenni ketten egy koncertre azért jó, mert van az embernek egyfajta kontrollja. Alapvetően Vali írta a cikket, a szerkesztő csak beleugat néha, ez dőlt betűvel írtuk... A cím pedig onnan jön, hogy a produkció alcíme: Voices of Angels volt.
 
Csak ő...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Akikre maga Mick Fleetwood is áldását adta

A Rumours of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar – maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, ez azért jelent valamit –, amely 2024. szeptember 21-én ad koncertet az Erkel Színházban.

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!
Új koncertek